Поздрави
Няма осветление на таблото Голф 2
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Няма осветление на таблото Голф 2
Значи проблема ми е следния.Като се качвах към Рожен всичко беше добре,но на слизане в един от тунелите забелязах,че таблото не ми свети,и парното.ключа за фаровете взе да прави проблеми.Фаровете се включват като се натисне малко по-силно копчето,но таблото вече не свети.Проверих бушоните няма изгорели взех си друг ключ мислех,че е от него,но уви фаровете си работят,но осветление още няма.Съмнява ме да се изгорели всички крушки на таблото и на парното,но пък всички едновременно ... ,мислех буксата да не се е откачила на таблото,но всичко друго си работи.Някой имал ли е такъв проблем и знаете ли от какво може да е.
Поздрави
Поздрави
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Re: Няма осветление на таблото Голф 2
Лампите за осветяване на номера светят ли? Ако не, провери предпазител №3.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
бушона тоест точно 3 го смених,но нищо ...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Black-White написа:бушона тоест точно 3 го смених,но нищо ...
Колега провери веригата,щом не е бушона,започваш да мериш.Съмнявам се за прекъснат кабел,щом си сменил ключа на фаровете.Този ключ с който си тествал,от работеща кола ли си го взел?
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
да да ключа го взех от друг голф бачка си перфектно
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ми светна тъблото хахах сутринта като тръгвах за работа си пусхан задните реотани и светна,изключвам реотаните и гасне.Предполагам,че някой "+" е изгубил някаде по трасето Вие какво ще кажете ?
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
За последното ти се губи масата на копчето за реотана. На твое място бих погледнал бушониерата от задната страна, че много сигнали почват да ти се губят, да не стане някоя беля.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Може и минус да е,но най добре не карай колата,ами започни да я прегледаш,че с тия тоци да не стане беля
Ако караш си дръж под ръка едно ключе десет и пожарогасителя до теб.Станели беля махай (-) клемата на акумолатора и почвай да гасиш,ако има обилен дим 
Ако караш си дръж под ръка едно ключе десет и пожарогасителя до теб.Станели беля махай (-) клемата на акумолатора и почвай да гасиш,ако има обилен дим 
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Вие ме наплашихте сериозно ... а къде е зая задна страна на бушоните??.Аз знам само за ония под волана който са
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Black-White написа:Вие ме наплашихте сериозно ... а къде е зая задна страна на бушоните??.Аз знам само за ония под волана който са
Значи зад таблото имаш една "топка" с кабели.Но за да провериш къде какво става,щети трябват малко ел. познания.По всяка вероятност и ще трябва да си свалиш цялото арматурно табло,за да имаш достъп до целия кабелак.По въпроса за наплашването,по добре да не става,аз съм го изпитвал на собствен гръб и ме спаси навременото изключване на акумолатора,не се стигна до пожарогасителя,но разтопените и сляти жици в едно бяха показателни какво щеше да стане ако се бях забавил.Дано никога да не стигаш до това колега.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
Лошото е,че аз нямам много ел.познания и ще е зор.Ако може да кажеш какво да проверя може и да пробвам,но май ще е по-добре да си я дам на някой който разбира да не направя и аз по-голяма беля
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега я вдигни задния капак и виж маншона до пантата където минават жиците.... огледай го хубаво за прекъснати и заголени жици...... избутай хубавошлауха и огледай.... огледай също масите към купето при акумулатора и при задните стопове....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”