преди малко си смених бензиновия филтър, но ме гложди една мисъл нали се слага по посоката която сочи стрелката (на самия бензинов филтър) от резервоара към двигателя? смисъл РЕЗЕРВОАР -------> ДВИГАТЕЛ
http://catimages2.sophio.com/webapp/wcs ... 905030.jpg
че аз така го сложих по пътя на логиката а забравих да погледна как беше поставен преди .... след като го махнах се сетих ...
ще се радвам да ми отговорите бързо акосъм объркал нещата да ходя да го завъртя ?
мерси предварително
Г 3 - смяна на бензинов филтър ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
spectrum написа:не елемантарен е ... има да развиеш две гаики които държат коша в които седи филтъра към купето и да затегнеш 2 скоби с тръбичката за горивото към филтъра това е всичко ...
Tи нали беше с АЕЕ мотор ? При меня няма филтър по задният десен калник- имам в предният десен точно зад фара и малко надолу.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:spectrum написа:не елемантарен е ... има да развиеш две гаики които държат коша в които седи филтъра към купето и да затегнеш 2 скоби с тръбичката за горивото към филтъра това е всичко ...
Tи нали беше с АЕЕ мотор ? При меня няма филтър по задният десен калник- имам в предният десен точно зад фара и малко надолу.
да с АЕЕ съм а филтъра се намира точно до прага отстрани ПРЕДИ заден десен калник под края на задна дясна врата ...
нямам си на идея защо са на различни места и моя е 96та
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”