един въпрос
-
- Автомобил:
- Двигател:
един въпрос
искам да ми дадете мнение за този автомобил колко коня е щтом е с 2 червени букви защото с една червена буква е 75 коня и с 2 червени е саштата работа немога да разбера нешто......и дали са здрави 1.4тди на такова съм се спрял очаквам помощ!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
Re: един въпрос
Колега, според мен си е 75 коня както си пише там, защото по-мощни двигатели за този междинен модел не съм виждал.
Първото нещо което мога да ти кажа за модела е, че консумативите са доста трудни за намиране и по-скъпи от колкото трябва да бъдат, поради факта че се води 'междинен модел'. Не съм се качвал на такъв двигател, нека колегите да кажат, въпреки че съм сигурен за пъргавината. Километрите всички знаят че са други, за тази цена.... трябва да е перфектна
Първото нещо което мога да ти кажа за модела е, че консумативите са доста трудни за намиране и по-скъпи от колкото трябва да бъдат, поради факта че се води 'междинен модел'. Не съм се качвал на такъв двигател, нека колегите да кажат, въпреки че съм сигурен за пъргавината. Километрите всички знаят че са други, за тази цена.... трябва да е перфектна

- ShikeraBoy
- Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
- Двигател: AMF
Колега когато са с 2 червени букви означава че е PD (помпа-дюза) а не че е повече коне.Аз имам такова поло и мога да ти кажа че за 75 коня върви много.Наистина частите му се намират по рядко и са по скъпи даже и от на голф 4 но хората са го казали "Кефа цена няма".Няма да сгрешиш ако си вземеш такава кола.Успех.
колегата е прав за 75 коня колата наистина върви впечатляващо според мен си заслужава да караш такава кола мен лично ми харесва и да вярно е че частите по двигатела са малко по скапи 

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Незнам за кефа, но аз лично не бих дал 6000 лв за това поло. Не че не ми харесва но според мен може и за 4500-5000 може да се намери същото... А и това от обявата май е лизингово или така поне пише... Не ми допада, но всеки си има глава на раменете
Поздрави

Поздрави

- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Цената е прекалено висока но на 4-5 врати горе долу толко търсят, в тая цена има поне дежурни 500лв за пазарлък но лично за мен цената твърде висока, само за инфо си приготви още 1000лв за след покупката. Иначе колата е супер от към вървеж и харчи прилично.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”