Здравейте колеги, решил съм да сложа ангелски очи с лупа и ксенон към тях. Но поради финансовта криза мисля 1-во да си взема BI ксенон и след време фаровете. Въпроса ми е ще трябва ли нещо по специфично като мина на лупа и как седи въпроса с дългите. Защото примерно на баща ми на колата е на лупата къси - дълги, а при мен е крушка къси, крушка дълги. И ми е чудно като съм на къси през лупата... добре, а на дълги? Т.е. дали като сложа фара ще са ми пак на отделно или има нещо да ги събера в лупата...
Малко неясно се исказах мисля, но е късно. Утре ще дообясня ако някой не ми е хванал мисълта... Поздрави.
Въпрос за ксенон
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Въпрос за ксенон
Първо фаровете, тогава ксенона, защото може да се получи разминаване. В момента са ти Н7 на късите и Н1 на дългите. При повечето кристални фарове са примерно Н7 и на къси и на дълги, или Н1 на къси и на дълги 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Мерси, тогава идва другия въпрос. На фаровете с лупа като сложа обикновенни крушки няма ли да намали видимоста? 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Не
няма да светят като с ксенон ама според зависи настоящите ти фарове че е горе-долу като тях.

- Jus7_Craz1
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата "MuTa4eTo" е прав и съм напълно съгласен с него ! Първо вземи фаровете и след това купи Ксенон-а !!!
п.с. ... , а относно обикновенната крушка през лупа видимоста определено е по-добра (лично мое мнение) защото лупата разпръсква светлината по равномерно
!!!
Успех колега и Ни послушай за да не съжаляваш после
!
п.с. ... , а относно обикновенната крушка през лупа видимоста определено е по-добра (лично мое мнение) защото лупата разпръсква светлината по равномерно

Успех колега и Ни послушай за да не съжаляваш после

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Мерси
точно за това пуснах темата да не сгафя нещо