hooligans написа:плащаш си и задължително си пазиш бележката, че на мен ми бяха забравили едни 500лв и ме караха пак да ги плащам
Задължително пазиш бележката, че знаеш ли в какъв филм можеш да се вкараш!

hooligans написа:плащаш си и задължително си пазиш бележката, че на мен ми бяха забравили едни 500лв и ме караха пак да ги плащам
Тези въпроси се отправят на ЛСLjubon написа:hooligans написа:плащаш си и задължително си пазиш бележката, че на мен ми бяха забравили едни 500лв и ме караха пак да ги плащам
Бате, какво си сгафил толкова, че са те клатили с 500лв? Това си е Голф на старо, бре!
Bobi_S13 написа:0.40ст. през epay
Dead man написа:santo_trafficante написа:в СИБанк без комисьон
Да,ама не....![]()
Само 3.50 лева е вече....
В наща община има СИбанк и е без комисьонmely написа:Bobi_S13 написа:0.40ст. през epay
точноDead man написа:santo_trafficante написа:в СИБанк без комисьон
Да,ама не....![]()
и това е точно така
santo_trafficante написа:В наща община има СИбанк и е без комисьонmely написа:Bobi_S13 написа:0.40ст. през epay
Да,ама не....![]()
и това е точно такаСкоро им превеждах 50 кинта за фиш.
santo_trafficante написа:В наща община има СИбанк и е без комисьонmely написа:Bobi_S13 написа:0.40ст. през epay
Да,ама не....![]()
и това е точно такаСкоро им превеждах 50 кинта за фиш.
elimn написа:Муци,комисионната е на отделна бележкаНавсякъде дават по 2.Едната е за превода.
hooligans написа:elimn написа:Муци,комисионната е на отделна бележкаНавсякъде дават по 2.Едната е за превода.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта