radi_nrj написа:kingto написа:По скоро бих ви казал какво искам в едно радио и това са основно две неща USB и bluetooth, въпросът е че само на Thunder ги видях за по-малко от 200 лв. За китайци няма какво да си говорим всичко вече се прави там. Блаупункт са едни от най-качествените радиа това го гарантирам не знам защо ги оплюхте така. Радиото в пасата вече 7 години е LG, което чете мп3 и не е мръднало, затова съм добил някакъв респект към тази марка. Въпросът е, че няма друга марка радио, която под 200 лв да предлага така важното за мен Bluetooth...
Преди много години Блаупунк бяха купени от концерна Роберт Бош и запазиха само търговската марка като цялото производство на афтър маркет кар аудио го дадоха на други фирми, като после уредите само се брандират Блаупунк. Аудиото, което правеха за първо вграждане е мако друг филм.
Та и аз преди доста години си взех един CD/MP3 Blaushit и му се кафех докато не попаднах случахно на едно пак CD/MP3 Lenco (Фирмата направила един от най-добрите грамофони) и като го чух осъзнах колко ужасно свири Blaupinkt-а и го разкарах на момента.
Lenco-то го слушах с кеф 1 година докато не изтървах панела от доста и дисплея "роди". За съжаление сервиз няма и тогава направих същата грешка, която си на път да направиш и ти и си взех Elite ама те са сейм шит.
Имаше всички екстри за, които можеш да се сетиш за 130лв, но работеше ужасно. Транспорта му тропаше, въпреку, че имаше филтър на захранването от колконите се чуваше брум и също така моторчето на транспорта като сменяш песните се чуваше през колоните. Абе напразих се ама стиснах зъби и събрах 260лв за най ефтиния тогава Alpine и мирясах.
Та от горчив опит се опитвам да те предпазя и те съветвам да стиснеш зъби и да събереш още 100лв за това:
http://aval-bg.com/car-audio/kenwood/cd-mp3-players/kenwood-kdc-bt40u
Мисля, че в магазина на elecron.bg може да го чуеш ако са го отворили.
Точно пък за кенууд? Ако съдя по домашната ми система - по-добре си земи тъндъра. Най-некадърната техника, която съм виждал. Вади прекрасен звук, може би най-добрият от система за домашно аудио тип "консерва", но нито сд има нито касести. Аз от тогава за кенууд не искамч и да чуя. Не знам при автоаудио как са, но не бих рискувал.