Пак гасне! АЕЕ двигател, АМАН!
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак гасне! АЕЕ двигател, АМАН!
АЕЕ, 1997, 3-ка. Смених кабели, смених свещи, смених делкото, смених дросела с чисто нов, днес отново започна да гасне много по бързо от преди, по нанадолнище, на празен ход, чуквам спирачката и съм до там. Усетих, или така ми се струва, че сервото май е по дървено, но си имам течност. Кво стаааааа!? АЕЕ - може ли да се замени с мотор от прахосмукачка? Къде да търся проблема този път?
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пак гасне! АЕЕ двигател, АМАН!
Аз съм със същия двигател но на Поло. При мен се попучаваха игра на обороти и гасненен от време на време на ПХ. Дросела го чистя редовно, но преди месец веднъж както спрях и после не запали, оказа се бобината. След като сложих нова (някаква за към 80-90лв) и от тогава не се е случвало да гасне и да играят така оборотите. Ако имаш възможност тествай с друга бобина. 
че сервото май е по дървено
Сам си отговорил.Смуче въздух ,затова и гасне.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Смукателен колектор?! Огледай го да не се е спукал някъде.
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хм, това за въздуха не е лоша идея, а бобината не ме кефи като вариант, но ако се налага и това ще купя. Благодаря за идеите, остава да ги проверя.
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
на всмукателния колектор има едни о-пръстени ,които с течение на времето се спичат и дърпа въздух! 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Или маркуча на сервото - прегледай го целия
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси за подробното описание и за идеята за сервото, ще направя всичко и ако нещата не се променят, то вече не остана...ще го засиля в Гранд Каньон
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Усетих, или така ми се струва, че сервото май е по дървено, но си имам течност. Кво стаааааа!?
Сервото и спира4ната помпа са две отделни 4асти ,в сервоусилвателя няма спира4на те4ност.И аз залагам на пробита мембрана на сервото.
Сервото и спира4ната помпа са две отделни 4асти ,в сервоусилвателя няма спира4на те4ност.И аз залагам на пробита мембрана на сервото.
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Imah predvid onaq technost - za servoto, a ne spirachna, az neq ne sym q gledal ot 100 godini. No se okaza, 4e imam spukan kolektor, no vse pak, edna malka tynka puknatina. Okaza se sy6to, 4e kolata nqkoga e imala gaz, koi znae kakva. Imashe prehodnici po elektrikata kym sveshtite. Dosta dylgo se 4udeh 6to taka neadekvatno sa natypkani kabelqcite...to se okaza, 4e imalo zashto. Zalepih puknatinata s dvukomponentno lepilo. Ne znaq dali ima smisyl i dali 6te izdyrji, no ot togavba ne mi e gasnala. Zapo4vam da smenqm vsi4ko nared. 

Последна промяна от radotom на Вто 28 сеп 2010 7:17, променено общо 1 път.
Причина: И кирилизатора ли ти гасне? ;))))
Причина: И кирилизатора ли ти гасне? ;))))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”