DXZ558RMP или sony xplod S22

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
stoti
Автомобил:
Двигател:

DXZ558RMP или sony xplod S22

Мнениеот stoti » Чет 09 сеп 2010 4:27

Привет колеги . Искам да попитам кое от 2-те цд-та има по-качествен саунд в момента съм с сонито и съм супер доволен .Изпадна един такъв кларион на бартер и се чудя дали да се възползвам. Единствения му + е че има заводски аукс но и сонито след малко преработка също има ако някои е запознат повече нека даде някой съвет .

Поздрави

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: DXZ558RMP или sony xplod S22

Мнениеот mania » Чет 09 сеп 2010 7:47

Колега, аз ли се бъркам или идвете радиа са над 400 лв?? Както и да е, ако е за радио над 200 лв според мен не трябва да се взема друго освен Pioneer. Моят е такъв и за две години не е мръднал. И аз бях ред дилема да взема Sony и като разгледах на мои приятели се радвам, че не купих такова. А Clarion не виждам смисъл да се обсъжда. Има си марки, занимаващи се с автомузика. Да се хвърляш в непознат китаец си е...

По мое мение Pioneer или ако намериш ефтин модел на Alpine, но май е трудно за втория .Поздрави

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 09 сеп 2010 21:21

'Фърляй това Sony и се мятай на Clarion. Може да се замислиш само ако кларито не е читаво.

mania написа: Има си марки, занимаващи се с автомузика. Да се хвърляш в непознат китаец си е...

Кой точно е непознатия китаец, че не разбрах.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Чет 09 сеп 2010 21:27

radi_nrj написа:'Фърляй това Sony и се мятай на Clarion. Може да се замислиш само ако кларито не е читаво.

mania написа: Има си марки, занимаващи се с автомузика. Да се хвърляш в непознат китаец си е...

Кой точно е непознатия китаец, че не разбрах.

Косвено всичките ;“ За мен панасоникът е вариант.

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Чет 09 сеп 2010 21:32

mania написа:Косвено всичките ;“ За мен панасоникът е вариант.

Колегата пита дали да смени Sony-то с истински плеър, a ти му пишеш за некви китайци и Panasonic-ци. Затова изгубих връзката :D .

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 10 сеп 2010 0:15

:Mr Green Fun и аз се омотах нещо. Абе за мен си дръж сонито или сменяй с Пайнер или Алпин. Тия клариони, елити... на мен са ми еднакви :wink: Щом си доволен от сонито дръж си го и давай heavy metal zork / :кючек:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 10 сеп 2010 0:30

mania написа::Mr Green Fun и аз се омотах нещо. Абе за мен си дръж сонито или сменяй с Пайнер или Алпин. Тия клариони, елити... на мен са ми еднакви :wink: Щом си доволен от сонито дръж си го и давай heavy metal zork / :кючек:

Аз ли съм в грешка,или колегата е :oops: Кларион до колкото знам не са какви и да е китайци mhihi още повече с сравнение с елит и тем подобните.Май все едно да кажеш че алпин или пайнер се ментета :063:
Според мен клариона :да:

Последна промяна от enigma79 на Пет 10 сеп 2010 0:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoti » Пет 10 сеп 2010 0:30

Привет и от мен плеърите са били над 400 лв преди доста време вчера изскочи този кларион супер грозен ми е на външен вид но пък съм дочувал че са елитна марка . Сонито мисля че имат повече традиции с звукозаписни студиа и въобще озвучаване като цяло а и дизайна ме кефи повече . Клариона си сменя цветовете но пък е очукан и му засича диска при вадене за това мисля да си свиркам още с сонито ако някой джамбаз не реши да си присвои и него :) благодаря на всички отговорили

п.с. ако някои предлагаше на бартер pioneer нямаше да се стига до тема в форума ами до възможно най бързото му отнасяне ;)

Поздрави ;) :beer :beer :beer

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пет 10 сеп 2010 8:13

mania написа::Mr Green Fun и аз се омотах нещо. Абе за мен си дръж сонито или сменяй с Пайнер или Алпин. Тия клариони, елити... на мен са ми еднакви :wink: Щом си доволен от сонито дръж си го и давай heavy metal zork / :кючек:

Ти си много зле колега. Престани да даваш мега некомпетентни мнения. Това, че ти си мислиш, че Clarion са нанивото на Elite само потвърждава факта, че нищо не разбираш.

Clarion са сред лидерите в приозводството на плеъри наред s Alpine и Nakamichi.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”