Препоръчай филм

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Re: Препоръчай филм

Мнениеот wassilzaza » Сря 08 сеп 2010 12:41

Преди време гледах един и филм и не сещам как се казваше, а много ми хареса и искам да го гледам пак. Малко момче след като баща му почива отива да живее при свой роднина и по следите на баща си(учен) открива, че той е знаел за малка местност(като крадче) ,което се намира под земята. Синът убеждава своя роднина и тръгват с помощта на карта да тъсят градчето, намирайки го се оказва, че в определено време температурите там се покачват и неможе да оживее човек там, но детето се измъква, но поне разбира как и къде е загинал баща му :)
Благодаря предварително!
Иначе един от любимите ми филми 'Мобилна връзка', а вчера гледах един, който също не ми даде да сведа глава от екрана 'Дело 39'

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 08 сеп 2010 14:49

Един нов и хубав европейски филм :)

Sans Laisser de Traces / Непроследим (2010)

19257467.jpg-r_760_x-f_jpg-q_x-20100301_032440.jpg

## Режисьор : Gregoire Vigneron

## В ролите : Benoit Magimel, Francois-Xavier Demaison, Julie Gayet, Lea Seydoux, Jean-Marie Winling, Dominique Labourier, Andre Wilms, Stephane De Groodt, Ludovic Gossiaux

## Държава : Франция

## Година : 2010

## Времетраене : 90 минути

## Резюме : Етиен (Benoit Magimel) е на път да поеме ръководния пост в голяма индустриална компания, специализирана в домакински почистващи продукти. Женен за прекрасната Клемънс (Julie Gayet) и живеещ в страхотен дом, той е човек, който сякаш има всичко и единственото, което му липсва е, че Клемънс все още не може да зачене. Един ден обаче, той случайно се натъква на Патрик Шамбон (Franсois-Xavier Demaison) - отдавна изгубен приятел от детинството и двамата изпиват заедно по няколко питиета. Тогава Етиен му признава, че дължи успеха си на една лъжа. Години по-рано той е откраднал формула, измислена от един неизвестен химик на име Франсоа Мишеле (Andrе Wilms), която впоследствие става база за най-продавания продукт на компанията. Патрик убеждава стария си приятел да посети химика, за да го компенсира. Но нещата се объркват ужасно и Патрик в крайна сметка убива химика. Животът на Етиен се превръща в кошмар. Тормозен от Патрик и забъркан в полицейско разследване, той попада под обаянието на Фльор (Lеa Seydoux), дъщерята на Франсоа, която се свързва с него, надявайки се да научи нещо повече за баща си, когото едва познава...

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Сря 08 сеп 2010 16:21

wassilzaza написа:Преди време гледах един и филм и не сещам как се казваше, а много ми хареса и искам да го гледам пак. Малко момче след като баща му почива отива да живее при свой роднина и по следите на баща си(учен) открива, че той е знаел за малка местност(като крадче) ,което се намира под земята. Синът убеждава своя роднина и тръгват с помощта на карта да тъсят градчето, намирайки го се оказва, че в определено време температурите там се покачват и неможе да оживее човек там, но детето се измъква, но поне разбира как и къде е загинал баща му :)
Благодаря предварително!
Иначе един от любимите ми филми 'Мобилна връзка', а вчера гледах един, който също не ми даде да сведа глава от екрана 'Дело 39'

Подобен е сюжета на "Пътуване до центъра на земята"???

Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wassilzaza » Сря 08 сеп 2010 16:47

Колега това е филма благодаря много. Часове наред съм ровил в замунда и не го намирах, докато се сетя за тази тема в форума.

Потребителски аватар
f1ka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот f1ka » Сря 08 сеп 2010 16:51

Много Добър филм :beer
:arrow: The Expendables 2010
Снощи гледах "Деветима мъртви" :не: :не: :не: :не:

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Чет 09 сеп 2010 16:06

Мерси много на всички колеги , които ми помогнаха да намеря филма :beer

Потребителски аватар
KneelSucker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KneelSucker » Чет 09 сеп 2010 16:29

За всички фенове на филми като Ip Man и Fearless(макар и по старо , филмчето в нещо като продължение на филма)
Fist of Legend / Легендарен юмрук (1994)
Изображение

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Чет 09 сеп 2010 16:48

Късно се сетих ,извинявам се.Преди може би 6-8 години гледах един филм , който мноо ми допадна - 974 нещо си От ада (имаше някакви такива цифри и думата Ад в заглавието).Сюжета:Младо момче , което всички се отнасят с него като с боклук , имаше по-голям братовчед мисля , ама не беше винаги край него за помощ.Та това момче , понякакьв начин се свьрзваше с някакьв глас в един уличен телефон.Този глас му обещава да му даде някакви "дяволски сили".След получаването им момчето започва методично да отмьщава на всички,култовата сцена ,която помня беше:Той влиза в една стая на покрив.Вътре играят покер кварталните биячи , които го тормозеха най-често,на въпроса им:" Имаш ли с какво да влезеш в играта , той им отговаряше : Може ли да вляза с едно сърце" и показва едно тупащо сърце ,което беше извадил от един от бандата им.На тартора на бандата режеше ръката с думите: Това е ръката на мъртвеца , визирайки покер играта нали.В крайната сцена ,мисля в къщата му се развиваше , той вървеше по жица или някакьв импровизиран мост или нещо от сорта , и отдолу се отваряше земята , визирам Ада и го погълна и сложи край на отмъщението му.Има ли хора които са гледали филма или никой не се сеща :?

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 09 сеп 2010 21:45

Доста добър филм!
Броуди и Уитакър правят уникални роли!

Изображение

Потребителски аватар
Mo0ny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mo0ny » Чет 09 сеп 2010 22:48

Биографичен филм за Аертон Сена.

Продуцентите на филма за живота и кариерата на смятания от мнозина за най-велик пилот от Формула 1 Аeртон Сена пуснаха първия трейлър преди официалната премиера. "Сена" ще бъде първият пълнометражен биографичен филм за трикратния световен шампион. R.I.P
http://www.topcars.bg/video.php?categor ... deo_id=329 - трейлър
чакам го с нетърпение тази есен :да:

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Чет 09 сеп 2010 23:03

dessident написа:Изображение

:да: още един глас за този филм.

Потребителски аватар
dessident
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dessident » Нед 12 сеп 2010 22:09

Изображение

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Пон 13 сеп 2010 14:00

Хубав филм, хареса ми:

http://www.imdb.com/title/tt1167638/

L'immortel/22 Bullets (2010)

Изображение

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Пон 20 сеп 2010 20:38

Не знам дали не е пускан по-напред в темата,но :bowdown :bowdown :bowdown
Със участието на нашата марка и по точно голф 2 :bowdown побърка ги mhihi
Много отдавна не бях гледал такъв филм!
Изображение

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Вто 21 сеп 2010 13:23

Prince Of Persia - Sands Of Time. Филмчето много ме изкефи, който не го е гледал горещо му препоръчвам да го гледа филма е 6+. Също така препоръчвам за да е пълно удоволствието от един филм и за да се виждат всички специални ефекти и така нататък да се гледат филмите само с високо качество (1080p FullHD) на хубав монитор с подходящите настройки ;)
Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”