! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот hooligans » Чет 09 сеп 2010 11:04

такива най много ги обичам, вижда че го изпреварвам и колата на прекъсвач, после като го засега (ако няма кола зад него) е много хубава гледка как шиба кучките mhihi

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Чет 09 сеп 2010 11:11

hooligans написа:такива най много ги обичам, вижда че го изпреварвам и колата на прекъсвач, после като го засега (ако няма кола зад него) е много хубава гледка как шиба кучките mhihi

Браво :applause: , добре че повечето хора мислим :screwy

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 09 сеп 2010 11:40

bnick написа:
hooligans написа:такива най много ги обичам, вижда че го изпреварвам и колата на прекъсвач, после като го засега (ако няма кола зад него) е много хубава гледка как шиба кучките mhihi

под засичане имах предвид да се прибера на метър пред него, мислителю :012:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 09 сеп 2010 12:58

hooligans написа:
bnick написа:

под засичане имах предвид да се прибера на метър пред него, мислителю :012:

Между другото и аз съм го правил това с прибирането на метър, когато капута ме е изкарал от равновесие... голеееми овчари има.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 09 сеп 2010 13:05

Между другото и аз съм го правил това с прибирането на метър, когато капута ме е изкарал от равновесие...

А ми тогава какво правиш на пътя като толкова са ти слаби нервите.Да утрепеш и ти някой ли ??? Представи си една такава ситуация за която ти си писал. Аз си карам " капута " и ти ми влизаш на 1 метър пред мен аз забивам ABS-a и тоя зад мен кво прави? Или ше влезне при мен или ще намали.Ако влезне се моли после ако уживея дан те намеря че ще има happy tree friends mhihi .

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 09 сеп 2010 13:09

Бай Семо написа:
Между другото и аз съм го правил това с прибирането на метър, когато капута ме е изкарал от равновесие...

А ми тогава какво правиш на пътя като толкова са ти слаби нервите.Да утрепеш и ти някой ли ??? Представи си една такава ситуация за която ти си писал. Аз си карам " капута " и ти ми влизаш на 1 метър пред мен аз забивам ABS-a и тоя зад мен кво прави? Или ше влезне при мен или ще намали.Ако влезне се моли после ако уживея дан те намеря че ще има happy tree friends mhihi .

Всеки му - заслуженото :beat_butt2 Как ще има някой зад теб, като аз току що съм те изпреварил и съм бил зад теб.Тази маневра се прави леекинко, без да се налага да набиваш спирачките :wink: Един вид да видиш какво е да ти го набият.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Чет 09 сеп 2010 13:16

Абе аман от майстере... :bishop

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 09 сеп 2010 13:25

Velko написа:
Бай Семо написа:

Всеки му - заслуженото :beat_butt2 Как ще има някой зад теб, като аз току що съм те изпреварил и съм бил зад теб.Тази маневра се прави леекинко, без да се налага да набиваш спирачките :wink: Един вид да видиш какво е да ти го набият.

Ти бавен ли си или задавен не мога да разбера, къв ти е зора да си покажеш магариите пред ХХХХ потребители на тоя форум ли? Не ми казвай кому какво е заслужено и какво не селяк.Че от такова като тебе пътищата са осеяни с плочи вместо дървета! Чувстваш ли се герой че с такива постъпки финни и нежни маневри :screwy си заровил половината население на България.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 09 сеп 2010 13:57

5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.

7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.

:deal

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 09 сеп 2010 14:08

Леле... колко сме страшни.Бай Семо ти си баси пича.Утрепал съм яко народ, да... :screwy

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 09 сеп 2010 14:27

Aма пък баш у темата сте си! Евала! :applause:

mhihi

Да не ме обявят в отвличане от основната идея на темата (почти като в час по български език и литература), ще споделя следното, което за пореден път ми направи впечатление оня ден, когато се връщахме от Гърция:
Разни чички-батки се силят на двулентов път с непрекъсната линия, ограничение на скоростта 50 - 90 км/ч и колони от автомобили + камиони + автобуси, а като стъпят на магистрален участък ги разминавам като спрели. Не, нямаше камери, драги читатели.
Е, какво е това?
Там, където НАИСТИНА има поне малко по-безопасни условия за по-висока скорост - си мишкуват, а където шансът от рискови ситуации е най-голям - там най-големите идиотщини сътворяват?
Защо, бе тиквеници такива?

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 09 сеп 2010 14:43

ChimeyJimmey написа:Защо, бе тиквеници такива?

Защото българинът като цяло е доста комплексиран - от малка пишка, от грозна жена, от калпав шеф и т.н. Зад волана обаче трябва да се докаже пред другите малкопишковци. И те така.
Миналия петък един такъв направи 100 глупости, натиска, клаксонира на разни коли, пълна програма. Накрая ме задмина и мен и виждам вътре едно 50-гина годишно плешиво човече дето едва се показва над кормилото. Но на пътя той е цар.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 09 сеп 2010 14:49

и аз съм го забелязал това с чичките.

не разбирам защо, като виждате че има колона 10коли трябва задължително да я изпреварите. карайте си кротко в колоната, като му дойде времето ще минете напред. повечето смъртни случаи са точно при такива ситуации, излишни рискове.

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Чет 09 сеп 2010 15:20

Искам да отбележа, че в заглавието на темата трябва да се добави и ИДИОТКИ на пътя :012:

Преди половин час слязох от колата, пътувах от Варна до Стара Загора и направо не ми се говори една коза с червен Кадет на газ какви изпълнения правеше. Едно не ми е ясно - като нямаш въздух къде си хукнал да изпреварваш на рискови завои ??? :не:

Задминах я, догоних два дълги камиона и естествено намалям скоростта, защото няма как да ги изпреваря. Козата с кадета отново ме достига и я гледам в огледалото, че се оглежда, подава се, напира, кара на 1 метър зад мен и се чуди на кой завои да изпревари мен заедно с ДВАТА ДЪЛГИ камиона :screwy Нямам думи, добре че успях да отпраша по-напред :horror:

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Пет 10 сеп 2010 5:45

124 страници Колеги за ИДИОТИ НА ПЪТЯ и нито ред за ИДИОТИТЕ които са виновни да няма пътища в България :?: На съвеста им трябва да тежат всички жертви на неизградената и ограбена автомагистрала Тракия.Погледнете участъка Стара Загора-Карнобат.На всеки километър има паметник :bishop Ако имаше път идиота щеше да мине и замине а не да нацели насрещния или да предизвика верижна катастрофа.Погледнете и пътя Лесово -Петолъчката.За жълти стотинки чуждите тирове го издокараха да изглежда като Колибарска Сланина .Трапищата са по 30 см и като ги нацелиш олекваш минимум с 30 лева.Е как няма да са изнервени хората.За съжаление при нас оправия няма и все ще е така.И 500 страници да изпишем идиотите по пътищата няма да свършат както и идиотите дето поставят надписа ВИНЕТКА пред най големите дупки.И Така :bishop

Върни се в “Пътеводител”