Запъване при студен мотор
-
marcas_85
- Автомобил:
- Двигател:
Запъване при студен мотор
Здравейте колеги , имам един проблем , който доста ме дразни, а не мога да отстраня и да си обянся!Колата ми е Голф 3 ГТ 97год.Преди време, сутрин когато я запаля, докато загрее 5-10 минути при подаването на газ има някакво запъване, двигателя не можеше да се форсира.След 5-10 минути движение и повишаване на температурата на колата всичко се оправяше и колата си вървеше нормално.Откарах я на майстор, който каза че дюзите на инжекциона били зацапани и че свещите, с които е колата не са подходящите за модела!Моите били Bosh, а стандартните били Champion и още две три марки, на които не запомних имената.Поведението на колата се промени, но за кратко, около 1-2 седмици.Сега отново се появи същия проблем, като запъването е още по-сериозно отпреди, има си ход на педала на газта, но нито двигателя се форсира, нито оборотите се променят.И пак така след пет минути като загрее всичко се оправя и си работи нормално.Не разбирам от коли и нямам представа какво става, ако някой има идея да ме просветли по въпроса!Предварителни благодарности!
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Запъване при студен мотор
Колега, GT е клас на обурудване на купето!
Ако питаш за подгрев на седалки или за махагон по таблото - хубаво.
Стане ли въпрос за движение - давай, моля, код на мотора

Ако питаш за подгрев на седалки или за махагон по таблото - хубаво.
Стане ли въпрос за движение - давай, моля, код на мотора
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Запъване при студен мотор
Привет колега,май това viewtopic.php?f=5&t=84341 е твоята тема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”