Колеги, искам да ви питам, дали на някого от вас се е случвало следното:
Онзи ден, както си правя поредния курс към Германия, на 3 пъти ми се случи това: Бмв-та с немски регистрации, но очевидно с турци вътре, започват да ми мигат и да ми дават десен мигач, махат с ръце през прозореца и ми дават всевъзможни знаци да спра. Аз, естествено, не спирам, а точно обратното - давам газ и изчезвам. Те не се опитват да ме гонят.
Знам, че във форума има много колеги, които пътуват редовно към западна Европа, може би някой знае за какво е това? Досега такова точно не ми се е случвало по пътя. Има ли смисъл да се притеснявам?
Турци искат да ни спират в Сърбия?!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Турци искат да ни спират в Сърбия?!
Не, аз даже и на нашия форум не съм си сложил стикери. Първото БМВ беше е46, преди Ниш, следващото, пак Е46, малко преди Белград и накрая, е39 на 50 км след Белград. Очевидно са някаква група, защото типичната кола на турчин е яко претъпкана с багаж, а тези не бяха така, а и всичките правеха едно и също.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Не спирай.
Освен ако отявлено не личи, че хората в случая наистина са в някаква беда.
Случвало ми се е в шиптърските планини да ми махат през нощта някакви типове, прехвърлящи от багажник в багажник продълговати пакети.
Знаеш ли как ще им спра?!
Пък и със семейството си в колата...
Освен ако отявлено не личи, че хората в случая наистина са в някаква беда.
Случвало ми се е в шиптърските планини да ми махат през нощта някакви типове, прехвърлящи от багажник в багажник продълговати пакети.
Знаеш ли как ще им спра?!
Пък и със семейството си в колата...

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ти с каква кола/регистрация се движиш-да не са те объркали с някого?
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
На мен искаха да ми свалят австрийската винетка
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се возя с Голф 3, със софийска регистрация. Субектите в БМВ-тата, доколкото ги видях в огледалото, бяха тип "метър и 90, 130 килограма" и очевидно не бяха в никаква беда. В никой момент не съм обмислял да спирам, но все пак ми е малко притеснено, защо точно на мен махат... пък и... не искам да си подценявам голфа, но с него нямам шанс да им избягам, ако ме подгонят наистина (колата ми е ABU).
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно е и да са магистрални бандити, които махат на коли с чужда регистрация, защото знаят, че такива носят повече пари в себе си. Нали и при нас си имаме такива, дето обират чужденци на автомагистрала "Тракия".
не спирай на такива никога,,ако найстина човек е в беда ще си проличи по ного други неща
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
i.e.i написа:Агресия е малко вероятна ,по-скоро някаква измама.
Хм,преди месец някъде им спрях със служебна кола на Тракия посока София.Заключена естествено със свален пасажерски джам-любезно.Бяха трима келеша със изтърбушен МВ 190,немски номер.Единият келеш дойде да ми ломоти на развален немски,всъщност искаше да ми пробута евтин "златен" пръстен,в последствие разбрах схемата.Влачих му ръчичката с вдигнат джам,бавно да може да тича до колата.После на караулката след като вазирах ги чакахме с куките,но явно бяха завили към Елин Пелин..

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ясна работата.
Иначе относно магистралните обири, там жертвите обикновено са хора, декларирали ценности на митницата.. а аз какво да декларирам... "бъргър"-а си за изпът ли
Сега вече съм по-спокоен. Просто няма да им спирам, пък те нека си продават фалшивите пръстени на някого като колегата bobocamaro. Евала, пич
Иначе относно магистралните обири, там жертвите обикновено са хора, декларирали ценности на митницата.. а аз какво да декларирам... "бъргър"-а си за изпът ли

Сега вече съм по-спокоен. Просто няма да им спирам, пък те нека си продават фалшивите пръстени на някого като колегата bobocamaro. Евала, пич

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:Значи ясна работата.
Иначе относно магистралните обири, там жертвите обикновено са хора, декларирали ценности на митницата.. а аз какво да декларирам... "бъргър"-а си за изпът ли![]()
Не ги продават.. а разиграват филма "голям сакатлък стана, требе сухо, нА ти тоз златен търкал па ти ми дай 50 ойро". Съответно в колата жената и децата ред сълзи, ред сополи за достоверност.
Същият театър го разиграват и румънските мангали по нашите "магистрали".
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:icefire написа:Значи ясна работата.
Иначе относно магистралните обири, там жертвите обикновено са хора, декларирали ценности на митницата.. а аз какво да декларирам... "бъргър"-а си за изпът ли![]()
Не ги продават.. а разиграват филма "голям сакатлък стана, требе сухо, нА ти тоз златен търкал па ти ми дай 50 ойро". Съответно в колата жената и децата ред сълзи, ред сополи за достоверност.
Същият театър го разиграват и румънските мангали по нашите "магистрали".
Мда бегай надалече, явно в Сърбия е било същото!

- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
В нашенско се срещат руманци които скачат на платното и спират коли с БГ номера и им предлагат злато имам приятел който се набута с 100лв. за тенекийка