Голф 4 - какви са промените при фейслифта?
Голф 4 - какви са промените при фейслифта?
Здравейте
Какви са промените при първия фейслифт на голф 4 ? Аз знам само стоповете и трилъчевия волан. Харесал съм един голф уж 99г. края, но е с по-тъмните стопове и стария волан. Гледах лепенката при резервната гума, но никъде не открих година на производство. Някой по-запознат да каже как се познава. 
- plmitev
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ALH 2000
Re: Голф 4 - какви са промените при фейслифта?
десетата буква от шасито.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Те ги почват 98 година, как да има фейслифт за 1 гозина?? Тъмните стопове мисля че са опционални при всичк игенерции на голф. Годинат ана производство я пише на стъклата. Това всъщност е годината, в която е произведено стъклато, но отговаря на производството на колата ако не е сменяно. Има едно число на печата на стъклото, ако твоята е 99г на него трябва да пише само 9.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Не знам дали фейслифт е правилната дума.
Трилъчевия волан, затъмнените стопове и тн. мисля, че са по-скоро ниво на оборудване.
Трилъчевия волан, затъмнените стопове и тн. мисля, че са по-скоро ниво на оборудване.
И аз не съм сигурен дали е фейслифт, но така го наричат повечето. А освен в сервиз има ли някакъв друг начин да се провери дали не са отишли еърбеците?
TiL написа:tlilock написа: Гледах лепенката при резервната гума, но никъде не открих година на производство
Гледа ли джамовете? Там си е написано коя година е
За тях не се бях сетил
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:Не знам дали фейслифт е правилната дума.
ОМГ, правилно колега това е оборудване, не е фейсливт, звучи ми като ония от Дупница който ми продаваха Пасат В4 за 3ка...
Иначе модела има нещо като фейслифт през 2003г по-светли/кристални/ стопове, таблото е променено и някой други елементи. КОето си е пак оборудване.. айде ако някой има 2003 с "новото" табло ще каже... Аман от прости майстори
StS написа:Luciano написа:Не знам дали фейслифт е правилната дума.
ОМГ, правилно колега това е оборудване, не е фейсливт, звучи ми като ония от Дупница който ми продаваха Пасат В4 за 3ка...
Иначе модела има нещо като фейслифт през 2003г по-светли/кристални/ стопове, таблото е променено и някой други елементи. КОето си е пак оборудване.. айде ако някой има 2003 с "новото" табло ще каже... Аман от прости майстори[/quote
то имало вече и пасат 8 и 9 така ми казаха оня ден - те така си се разбират
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
това с волана и стоповете се води като екстра и се слагат на хай лайн изпълнение 
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Те в Дупница всички са файслифт 
След 2000-та година дизелите са помпа-дюза, има няколко модификации на 1.9. Волана, климатроника и стоповете са част от допълнителното оборудване на автомобила. Година/две след това има промени в таблото, метални рингове на уредите и т.н.
След 2000-та година дизелите са помпа-дюза, има няколко модификации на 1.9. Волана, климатроника и стоповете са част от допълнителното оборудване на автомобила. Година/две след това има промени в таблото, метални рингове на уредите и т.н.
- Luciano
- Контакти:
dragozow написа:Година/две след това има промени в таблото, метални рингове на уредите и т.н.
Моето го купувах от голф 2003г.
Снимка имам в гаража!
- deadmaker
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , не съм много съгласен , чв таблото е от 2003 , на моята Бора е същото , а колата е 2000 год. 
- Luciano
- Контакти:
При борите тия табла са серийни в повечето случаи 

- deadmaker
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно . Извинявам се за невежеството си 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”