MK4 GTI - IHI VF30
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Re: МК4 нова надежда :D
Да , в момента 

Ибахти... мъките свършиха
Колата е готова, сглобена и работи! Изпращаме компютъра да му се вдигне малко прекъсвача, тъй като на 6400 оборота е малко раничко за следваща предавка и сме в Джаза
:D:D

Колата е готова, сглобена и работи! Изпращаме компютъра да му се вдигне малко прекъсвача, тъй като на 6400 оборота е малко раничко за следваща предавка и сме в Джаза

Съжалявам ама изпуснах нишката с каква турбина си сега и какво се очаква да има на колелата.
То си пише бе колега 
ГТ2860Р - на 1,4 бара. Нямаме точна представа колко е на колелата, но около 260кс на мотора. На следващия дино ден ще меря, евентуално.

ГТ2860Р - на 1,4 бара. Нямаме точна представа колко е на колелата, но около 260кс на мотора. На следващия дино ден ще меря, евентуално.
Колата официално е в движение и ми доставя огромна доза удоволствие, иначе казано заслужава си мъките
Даже се замъкнах с един приятел до Бояна, та направихме официално видео, което е доста по-добро от старото
http://vbox7.com/play:33aee091
Нещо на втора много сериозно прекъсна. Незнан от какво е, може би от съединителя, който е за хвърляне.

Даже се замъкнах с един приятел до Бояна, та направихме официално видео, което е доста по-добро от старото

http://vbox7.com/play:33aee091
Нещо на втора много сериозно прекъсна. Незнан от какво е, може би от съединителя, който е за хвърляне.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: МК4 22-ра стр. :D
много ме кефиш пак бе брат как може пак без бензин да караш и после да си мислиш че прекъсвала от съединитела ква е тая глупост пак дето ти роди главицата
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Абе как ще караш със сток съединител ве??? Мале мале нормално ако е от съединителя даже да прекъсва и на първа... Ходи си вземи една керамика и забрави за проблема 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Обясни ми как прекъсва от съединител?
Не че прекъсна, а все едно прескочи или и аз незнам какво, немога да го обясня не съм про като работника примерно.
А бензин си имаше. Тъкмо светна лампата. Хората на Бояна им угасват колите сипват 2л. и продължават
Ще се погледне колата на дино като и дойде време, че вече съвсем свършиха парите. А тия керамики къде ги раздават да ходя да грабвам 2-3, после ще раздавам
А бензин си имаше. Тъкмо светна лампата. Хората на Бояна им угасват колите сипват 2л. и продължават

Ще се погледне колата на дино като и дойде време, че вече съвсем свършиха парите. А тия керамики къде ги раздават да ходя да грабвам 2-3, после ще раздавам

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При Генчо няма ли 
Честито подкарване на кола.

- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:Не че прекъсна, а все едно прескочи или и аз незнам какво, немога да го обясня не съм про като работника примерно.
Ами небързай да я караш тая кола ами я направи как си требе и после само караш. А не "... сега стана перфектно клипче само ми прекъсна на втора... " и не се знае от какво дали съединителя е врътнал дали помпи, бензин и т.н. Незнам как смееш да я караш тази кола???
niikoo_1 написа:При Генчо няма ли
Мерси! А само да питам някъде другате правят ли такива съединители

@Caleb_meat Колега сигурно знаеш, какви парички трябва да се вложат, а тръпката си е тръпка. Чакам колата от сигурно 4-5 месеца, дори вече не ги броя и това че съединителя е шит няма как да ме спре да и надам 2-3 летящи старта нали

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Даже и на празен ход може да прекъсва от съединител!

Смятам да направя оптичен тунинг! Да си залепя решетките на бронята и да си купя, здрав не орязан нож!

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Kozunak написа:Даже и на празен ход може да прекъсва от съединител!
брат понякога и не пали от съединитела