Свързване на PC с TV
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Свързване на PC с TV
Искам да си свържа компютъра с телевизора. Сложих S video кабел, НО не излиза нищо! Моля някой да ми помогне с настройките 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Свързване на PC с TV
Сложих турбо, ама не ще да върти!
А?
А?
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Малко помощ не ни е излишна,че нещо фасула май е китайски и не показва вярно
С каква видео карта си,ако е ати мога да ти помогна,ама ако искаш де 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно като си земеш ново ПЦ или видео карта ти идва с издовен кабел и от тоя кабел има си букса не и помня името там я забиваш до монитора не бялата не синята а 1 черна забиваш кабеларката и тя би трябвало да е 1 към 3 от 1 кабел 3 излизат и 1 от сичките вържеш 1 чинч и го забиваш във видео входа на телевизора и другото е от настроиките на драиверите
ако е АТИ от HD сериите може да ти помогна баш както трябва 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Остроумните колеги по-горе са се опитали шеговито да ти подскажат, че трябва да дадеш повече информация за това какви устройства се опитваш да свържеш и какви са техните параметри.
Към колегите - не се опитвайте във всяка тема да се покажете колко сте врели и кипели, да не започна да ви вадя първите мнения.
Към колегите - не се опитвайте във всяка тема да се покажете колко сте врели и кипели, да не започна да ви вадя първите мнения.

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
nvidia GeForce8500gt. Компа е стар!
Последна промяна от baracuda681 на Съб 11 сеп 2010 18:57, променено общо 1 път.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
baracuda681 написа:nvidia8500gt. Компа е стар!
Не съм много в час с този производител на видео карти.Като съвет,ако имаш възможност провери на 2ро тв,ако там има картина значи имаш проблем 1ви телевизор.Ако и там нямаш значи или нещо драйверите са прецакани,или може и кабела.Да не забравим и хардуерен проблем на видео картата

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
На мен ми се струва, че тази тема е обсъждана вече. Питай първо Търсачката, после Чичко Гугъл,няма как да не намериш инфо. Ако не се оправиш, значи колкото и да ти обясняват-няма да стане.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ами добре,дай да почнем с Изхода на картата ,после ще кажеш какъв е входа на TV и така.Настройките..после.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Ами добре,дай да почнем с Изхода на картата ,после ще кажеш какъв е входа на TV и така.Настройките..после.
Ами според мен,щом е казал че е
baracuda681 написа:Искам да си свържа компютъра с телевизора. Сложих S video кабел, НО не излиза нищо! Моля някой да ми помогне с настройките
То друго място където да го ръгнеш този с видео кабел няма.От това става ясно че няма ме проблем с дупките

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Gal написа:На мен ми се струва, че тази тема е обсъждана вече. Питай първо Търсачката, после Чичко Гугъл,няма как да не намериш инфо. Ако не се оправиш, значи колкото и да ти обясняват-няма да стане.
Кое няма да стане?! Толкова ли не можеш да ми кажеш как да направя настройките?! Като не искаш да помогнеш НЕ ПИШИ!!!
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, вързал съм ги вече! Не знам как да оправя настройките! Инсталирах си най-новите драйвъри. Някой, ако има идея как да направя настройките на компютъра да обясни
. Търсих и в google и във форума. Не намерих нищо 

- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Споко де, не е трудно. В конрол панела намираш иконката на Нвидия контрол панел. Цъкаш два пъти и се открива нов свят пред теб. Намираш позиция: Set up multiple displays и ти препоръчвам Dualview. После трябва да настроиш резолюциите, поддържани от двата екрана и би трябвало да излезе образ и на двата.
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
olele39 написа:Споко де, не е трудно. В конрол панела намираш иконката на Нвидия контрол панел. Цъкаш два пъти и се открива нов свят пред теб. Намираш позиция: Set up multiple displays и ти препоръчвам Dualview. После трябва да настроиш резолюциите, поддържани от двата екрана и би трябвало да излезе образ и на двата.
Мерси! За жалост почвам да си мисля, че кабела не е читав...
Мерси още веднъж!
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
baracuda681 написа:olele39 написа:Споко де, не е трудно. В конрол панела намираш иконката на Нвидия контрол панел. Цъкаш два пъти и се открива нов свят пред теб. Намираш позиция: Set up multiple displays и ти препоръчвам Dualview. После трябва да настроиш резолюциите, поддържани от двата екрана и би трябвало да излезе образ и на двата.
Мерси! За жалост почвам да си мисля, че кабела не е читав...
Мерси още веднъж!
Или друго е хардуерен проблем

До сега вместо да чакам решение от интернет,щях да съм решил проблема,или открил за хардуерен и да съм забравил за него

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”