Отзиви от събора на Рожен 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Отзиви от събора на Рожен 2010

Мнениеот dobrin » Съб 11 сеп 2010 15:21

:screwy
Изтрещехте, честно ви казвам. Нямате ли си друга работа?! Вместо някакво градивно мнение, единия се пъне защо били снимани автомобили, другия му се дръвчи без да го засегнал някой ... Трети, четвърти, пети ...
Хайде да се спрете!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 11 сеп 2010 20:09

:039:

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Съб 11 сеп 2010 23:09

Адмирации и от мен....относно организацията....относно феновете и автомобилите.

Не присъствах на събора понеже вече съм семеен и с детенце на годинка и половина....впрочем в момента работя и за второ(трябва ми женско..ако някой знае как се прави)...Разубеди ме Минчо Празников на който писах писмо в Гепиме.ком...и ме посъветва да не ходя на събора защото ще вали....та го послушах и се разубедих.

Сега накратко...подкрепям колегата който изяви желание за снимки различни от тези на автомобилите...на мен лично ще ми е интересно да видя разни образи в нетрезво състояние...изпълненията им документирани черно на бело....да няма хъката-мъката...
Верно,че снимките от всички събори...тези на автомобилите са едни и същи ама изпълненията на собствениците им са различни:)

Подкрепям и колегата който зададе въпроса....за ретро моделите на фолксваген....верно е че те не присъстват....жалко че някой хора не разбраха въпроса му :screwy

И незнам дали някои е предложил събора да се организира по рано във времето...една две седмици по рано...когато дъжда е по рядко срещано явление...за да може и такива като мене с бебета да присъстват...не за друго ами няма малки номера дъждобрани освен това антибиотиците са скъпи:)

Още веднъж евала на организаторите...и не се изнервяйте за глупости...всяко стадо си има мършата:)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 11 сеп 2010 23:38

skilidka написа:И незнам дали някои е предложил събора да се организира по рано във времето...една две седмици по рано...когато дъжда е по рядко срещано явление...за да може и такива като мене с бебета да присъстват...не за друго ами няма малки номера дъждобрани освен това антибиотиците са скъпи:)

Две седмици по-рано си е баш отпускарси период и повечето хора са по морето => по-малка посещаемост на събора...

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Съб 11 сеп 2010 23:47

Ами тогава през някои друг летен месец...де да знам....то на времето в планината неможе да се разчита,но все пак......

Аз като се напия и градушка да вали...голф играя...ама на жените и децата не им се нрави :drunk

Не,че някой може да върви срещу природата ама колегите от района ще кажат кога е най-арното време....знам,че всичко е божа работа,но все пак ще има период в които валежите ще са малко вероятни.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 11 сеп 2010 23:56

skilidka написа:Ами тогава през някои друг летен месец...де да знам....то на времето в планината неможе да се разчита,но все пак......

Аз като се напия и градушка да вали...голф играя...ама на жените и децата не им се нрави :drunk

Не,че някой може да върви срещу природата ама колегите от района ще кажат кога е най-арното време....знам,че всичко е божа работа,но все пак ще има период в които валежите ще са малко вероятни.

Принципно само август нямаше събор тая година и точно тогава е най-отпускарския сезон... Ти си с детенце, ама други 10 са на море и ще отворят едни усти "еее баш сега ли, аз съм резервирал от 5 месеца тва море..."
По традиция събора си е покрай 6-ти септември и миналата и по-миналата година ни заобиколи дъжда.. Ама тая си ни пра яко mhihi Но за сметка на това на никой не му правеше впечатление и както каза ти - обърнахме го на голф игрище mhihi Догодина (живот и здраве) ако има събор на Рожен и пак прогнозата е мрачна - жената и детето на хотел, пък ти с нас на поляната :drunk

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 12 сеп 2010 0:05

Ебати живота...ще подавам молба за развод :beer

Тая нема как да стане...жената на хотел аз на поляната....мойта е усойница да я....

Иначе мн. съжалявам,че не присъствах...обаче нова година нов късмет :bowdown

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 12 сеп 2010 0:39

Супер, аз си знаех че съм ударил джакпота с моята...
8)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 12 сеп 2010 7:21

hooligans написа:Супер, аз си знаех че съм ударил джакпота с моята...
8)

Или не идва с тебе или е с 8-10см токчета на поляната :063:

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Нед 12 сеп 2010 8:35

Стана въпрос за ретро коли на събора.
Имаше много Г2 Г3 ... до колкото съм запознат тия коли са в диапазона от 1985 до 1995г.
коли на около 15-25г. Това не е ли ретро??
Разбирам да имаше само Г5 Г6 коли на около 4-5г. а то в случая по груби мой сметки имаше 1 Г5 и около 20 Г4
Всичко друго Г2 и Г3 и пасати малко..... коли които са на 15-20год.
Сега ще кажете,че искате коли които са на по 40-50г. Еми я се огледайте по улиците и кажете колко такива виждате ?
Щеше да е хубаво да има такива VW.....

Потребителски аватар
VALENTINO_ROSSI
Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
Двигател: ABF 1997
Контакти:

Мнениеот VALENTINO_ROSSI » Нед 12 сеп 2010 8:38

Абе момчета стегнете се малко бе :!:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Нед 12 сеп 2010 9:12

Чшшшшшшшш.Имаше голф 1 "75 година (35 годишна кола е това) :shock Мойта е малко по нова "83 mhihi (все пак е на 27 години)те ви стари коли :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 12 сеп 2010 9:29

Ако масата съфорумци всъщност се интересуваше от коли ...вместо от това да се направи на казак и да припадне на ливадата щеше да е забелязала, че макар колите да изглеждат на пръв поглед еднакво, всеки път имат по някой нов детайл :) и поредицата от снимки във времето е най добрият начин да следиш хронологията на един автомобил ....... от друга страна ...не съм забелязал разлика в едни и същи пияндурски прояви :) ....Мексиканецът каза и отсече .... ще продължа моето хранене в членската зона ...... :)

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Нед 12 сеп 2010 10:11

На мен лично много ми харесаха снимките на лимитираната серия бутилки с ракия на колегата от Марково....мисля,че е от Марково де-поправете ме ако греша.
Много добре стоеше на масата и се сливаше с обстановката отвсякъде :drunk

Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

Мнениеот Радо Пеев » Нед 12 сеп 2010 10:31

айде и аз да се оплача mhihi лично бях възмутен от пиянските викове и тежкия метъл в 4/5 сутринта от стана на Лазо(президент) и компания :063:

Върни се в “Организационен”