Здравейте колеги,
Колата ми е пасат 1.8, бенз., 91г., мотор RP. Вкарана е от Италия и на нея е имало монтирана аларма "Gemini 1160". В България са си играли и са я разкачвали. Алармата е при мен, но няма кабелите за свързване. Проверих по разни форуми и намерих само схеми за свързване с оказани кабели по цвят. На алармата има два куплунга - единия с 8 пина, а другия с 10 пина. Моля ви, ако някой може да ми прати схема на кой пин, какъв цвят кабел отговаря. Предварително ви благодаря!
Проблеми с алармата
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблеми с алармата
Колко дистанционни имаш?Ако е едно изобщо не се занимавай с тази ,а си купи друга за 50-60 лв!
Като купих колата ми дадоха само 1 дистанционно. Какъв е проблема, че е с 1 дистанционно? Намерих цял комплект кабели с куплунзите и ще приложа схема за такива като мен.
Здравейте,
След като намерих кабелите и обещах да приложа схема, ето я и нея...
Като се обърне алармата, така че малкият куплунг да е отляво, а големият отдясно, кабелите по цветове (отляво надясно) са:
На малкия куплунг - 8 броя
1. розов
2. червен
3. бял
4. сив
5. жълт
6. оранжев
7. оранжев
8. кафяв
На големия куплунг - 10 броя
1. жълт - син
2. жълт - сив
3. жълт - кафяв
4. червен - син
5. червен - сив
6. червен - кафяв
7. жълт - черен
8. черен
9. син
10. зелен
А пък схемата за самото свързване на алармата към колата има на сайта на GEMINI.
С това мисля, че темата е за затваряне.
След като намерих кабелите и обещах да приложа схема, ето я и нея...
Като се обърне алармата, така че малкият куплунг да е отляво, а големият отдясно, кабелите по цветове (отляво надясно) са:
На малкия куплунг - 8 броя
1. розов
2. червен
3. бял
4. сив
5. жълт
6. оранжев
7. оранжев
8. кафяв
На големия куплунг - 10 броя
1. жълт - син
2. жълт - сив
3. жълт - кафяв
4. червен - син
5. червен - сив
6. червен - кафяв
7. жълт - черен
8. черен
9. син
10. зелен
А пък схемата за самото свързване на алармата към колата има на сайта на GEMINI.
С това мисля, че темата е за затваряне.