Аман от крадци!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Аман от крадци!!!

Мнениеот joromnt » Нед 12 сеп 2010 8:53

Колеги, снощи ми се случи нещо дето не го препоръчвам да се случва на никой. Не знам как да си изкажа възмущението въобще от съществуването на подобни хора....
Бях на РД на мой приятел в друг квартал. Понеже ми бяха затиснали голфа на паркинга, палих ладата и право там. Хапнахме, бъбрихме, смяхме се. С две думи - празнувахме, но не съм пил понеже шофирам. И към 3 часа ще си тръгвам, че тая сутрин да стана по с време. Хубаво, обаче входа е тъмен и няма осветление. Слизам от асансиора и тъкмо излизам на входа и гледам нещо мърда в колата ми бе. Ей богу, изкарах си акъла - викам си "край, на тоя му се еб@ мамата". Правя се на разсеян и минавам покрай колата с парадна стъпка, тоя вътре не реаргира, все едно у дома си :screwy Обърнах се рязко и отворих вратата и го хванах за яката. Изкарах го от колата и почнах да го нареждам. Поглегнах вътре - СД-то на мястото си, жабката затворена,не се вижда да е мърдосвал вътре. А то какъв човек само - възрастен ром около 170 см, слаб, мустакат, с голямо кожено яке и слънчева шапка, имаше някаква странна тръба от гърлото му стърчеше.
Първо реших да го бия /въпреки че беше набор на баща ми/, после се реших да го бия и да викна полиция но и от това се отказах. Реших да викна полиция, добре, ама се сещам че си оставих телефона вкъщи понеже ми падаше батерията а и кой ще ме търси в събота вечер :screwy Нямаше как да викна домакините на партито, щото нямат звънци отдолу, а и апартамента им гледа към гърба на блока. В тва време докато викам по тоя мангал черен, и се светна на първия етаж и излезе една жена - и си викам "край тоя оттърва боя".
Почнах разпит - как е влязъл в колата. И почна да ми обяснява как била отключена :screwy , как негов приятел на същата улица имал същата, как си помислил че била неговата... Абе с две думи, почна да ме лъже, беше я отворил. Колата не съм я забравил отключена, понеже докато я заключвах и пристигнаха още от поканените, че ме бъзикаха че никой няма да я открадне.
Влязах в колата да видя дали всичко е ток, жабката беше разбъркана, но уред, гироре/само го беше извадил/, фенер, панела на СД-то и тем подобни полезни историй си бяха на мястото... Накарах го да си изкара всичко от джобовете. Нищо мое не видях. Само дето и нож си носеше :screwy
Почудих се кво да го прая, не посмях да го ударя че тая тръба от гърлото направо лошо ми ставаше като я погледна... Ще го ударя и му стане нещо, ще ме съдят че съм утрепал човека дето ми тарашеше колата. Едно хубаво му обясних какво нищожество е, как и аз не съм се замогнал, но не съм тръгнал да обирам чужди коли, и че за мен не е човек. Разбирам да е на 18, да е на 20 - да каже човек че е искал СД-то. Не го бих, поразклатих го малко, пообясних му при повторна наша среща как ще го натоваря в багажника и никой повече няма да го чуе/види и го пратих да си дири късметя. С тва темпо - ще си го намери...
Като се прибрах почнах да мисля и да се критикувам що съм го пуснал, що не съм викнал полиция/ и да пиша 3 часа обяснения посред нощ там, тоя филм съм го играл един път/, що не съм го бил. Но прецених по свое му, че май трябваше да си говори с полицайте... Но беше минало.

Тва е колеги. Излях си мъката.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Аман от крадци!!!

Мнениеот Luciano » Нед 12 сеп 2010 8:59

Долна циганска измет...
death

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 12 сеп 2010 9:08

Ех... Ебаси каръщината и телефон да нямаш...
Трябваше да викнеш на жената от 1 етаж да викне полиция :idea:
То такъв не си е работа да го биеш, на 1-2 шамара живот и после ще го лежиш като за човек...
Пак добре, че си го хванал на време де!

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 12 сеп 2010 9:16

Най-лесно беше да стоваря всичката си отрицателна енергия върху него/висок съм 180 см, 94 кг, ходя на фитнес повече от 5 години и много щеше да го боли/, и сега нямаше да мога да го напиша това. Но боя на дърти години не решава проблема момчета... А и тва от гърлото му ме притесняваше...
Хубаво че го хванах навреме, преди да прибере нещо... Аз за това и го пуснах - нямаше нищо мое изченало.

Потребителски аватар
kok12
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ
Контакти:

Мнениеот kok12 » Нед 12 сеп 2010 9:21

Всичко добре, ама кви шутове щях му бия при изпращането. Как ще видя някой в колата ми аз послед 3 часа и ще си лафим после, е няма как да стане. Щях го ритам много, ма ше боли крака после, сус сопа по краката, ама ще направи мръсно мангала чешав. Трябва да си го стреснал хубавата, да не се върне повече, че току що виж другия път са двама :wink: .
По бравата на вратата имаше ли следи от взлом ? Как я е отворил, аларма ?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 12 сеп 2010 9:25

Колега, много кофти случка! Хубаво си направил че не си го бил, постъпил си умно! Такива идиоти и да ги убиеш от бой няма да осъзнаят какви глупости правят! Дори и да го предадеш на Полицията, до 24 часа го пускат и пак почва да тараши из колите! НО със сигурност ще я опати някаде! Лошото е че ти е скапал хубавата вечер! Аз затова не ходя с колата по купони, шот се подобни неща ми се случват! Я некой ти е ударил колата, я некой ти се кара че си паркирал на неговото място! То Тъй БъЛхария :screwy

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 12 сеп 2010 9:27

А бе те тия от бой не разбират, а ти с думи ще го наказваш...
Чупи му солетите да не може два месеца нищо да пипне и тогава го пускай.

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Нед 12 сеп 2010 9:41

Ако много си го "повредил" след боя може и да те съди за трудова злополука :Mr Green Fun

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Нед 12 сеп 2010 11:35

Аман от боклуци :screwy :screwy

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 12 сеп 2010 12:01

смърт за тая измет

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 12 сеп 2010 12:39

Изтървал си възможност, която много хора чакат mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 12 сеп 2010 12:42

Stefan написа:Изтървал си възможност, която много хора чакат mhihi

верно е
mhihi

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 12 сеп 2010 12:48

Stefan написа:Изтървал си възможност, която много хора чакат mhihi

:bowdown :063: mhihi
Въпреки че и аз да го пипна,като я видя тази тръбичка и няма да го бия,че после:
ISRalien написа: после ще го лежиш като за човек...

Ама ще ше да изяде няколко злобни шута!А от полиция няма смисъл!Ще пишеш цяла нощ обяснения и те след 2-3 часа ще го пуснат!

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Нед 12 сеп 2010 14:06

Както казваше един мой много добър приятел ЗАЩО НЕ Е ЖИВ ХИТЛЕР...

Просто нямам думи. Поне шамари можеше нещо. Да го подготвиш психически за късметя.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Нед 12 сеп 2010 14:37

Luciano написа:Долна циганска измет...
death

Така е... :012:

Само бой,бой и пак бой....И ако може още малко бой.... :beat_butt2 :dummy: