От скоро колата ми работи на 3 цилиндера. Маисторчето ми и пусна 1 тест на Vag-com-а и показа дюза номер 1. Изчисти грешката изкара и вкара буксата при което колата отново потегли без пр. Но след 2-3 дена отново същия проблем се появи и явно ще се сменя, та ако има нещо специфично или ако някой е сменял може да сподели цена на дюза и т.н. Поздрави и благодаря
Последна промяна от Bobi_S13 на Вто 25 окт 2011 13:38, променено общо 1 път.
Причина:редактирано заглавие!
Колеги помощ!!! На теста на VAC-COM- ми излиза - 01249 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent: short to ground , помагайте... вече нз дали е дюзата или не дава контакт хубаво и незнам какво да права дайте идей
Ами от нерви не издържах и колата вече е в ръцете на "Heed-auto" оставих я преди малко и дано ремонта не е мн дебел от към цена Реших да я остава при хора който разбират, но за всяко нещо човек си плаща...
Ами 99% ми казаха че е дюзата защото само в движение прекъсва сигнала и 1 колега ми предложи 4 дюзи с рейката и ще ги взимам, слагам, чиста грешката и ще пиша какво е станало, но това ще стане в срядата. Дано да не е някъде по кабелка проблема...
Koksan написа:Те и там как разбират ...... направо ..... Пиши какво е станало .. че е интересен проблемът!
Незнам колко разбират, но днес видях, че са ми счупили едното предпазителче на кабела който отива към дюза номер 1... останах много разочарован, и доста бесен като го видях, но както и да е повече изолирбан ще земе ролята на тази пластмаска... Сутринта я почвам, дано сичко мине по план
На това не мога да ти отговора колега... Нека някои по учен да каже. Според мен може помпата да не е давала добро налягане още като заминах на морето осетих, че не върви както трябва, но добре че ме докара до София и от там може да се е прекарала дюзата. Но не ми се вярва от дюзата да се перкара помпата... Незнам ако някой има идея може да сподели мисли и страсти
Но на някой ако му трябва дюза да ми звънка имам 3 като може би 1 ще си оставя резервна т.е. 2 мога да продам на някой при нужда. И рейката я има и нея мога да дам при желание от нечия страна. Дюзите не са прочиствани, но това става за 12-15лв и секи сам може да го направи. Пишете при желание
Привет колеги:)Моята кола прекъсва, когато е студена!Като тръгна едва поема!Мина ли 1500 оборота, почва да върви без проблем.Възможно ли е да е дюза?Прави го само в ниските обороти.Като загрее не се усеща това прекъсване:)Полото е 1,6 75 коня 96 година, пълна инжекция.Номера на двигателя е АЕЕ!
На дали това ти е проблема. По скоро нещо по тоците - кабели, свещи, палец,а може и дросела да ти е за почистване. Закачи я 1во на комп и виж какво ще покаже, така само може да гадаеме...