Фиат Пунто GT- какво мислите?
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фиат Пунто GT- какво мислите?
Пускам темата,защото ми се върти една муха в главата от известно време и искам бегачка.И понеже не ми се разделя с икономичността, се отказах да продавам Полото и да търся друга кола ( и без друго тъкмо го стегнах и смених всичко по него ). Та задържам се в Мобилето доста често и търся евтина бензинова кола с турбо компресор.Спрях се на две марки - Рено и Фиат. Моделите, както всички знаем са Рено 5 и Фиат Пунто (Унота живи няма... ) .И понеже Рената също не са сред живите ,остана Фиата. Гледах няколко читави и много ми харесаха. Като цяло обаче нямам добри впечатления от марката, но като вървеж са добри малките колици. Намислил съм да събера 2-3 хилки и да скачам... като изключим пристрастията какво мислите?
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Фиат Пунто GT- какво мислите?
като изключим пристрастията бих казал,че това пунто с малко доработки върви на копеле
колкото и да не искам да го казвам 
тук разбира се не знаем какво му е правно,но...

тук разбира се не знаем какво му е правно,но...
Последна промяна от kriso_g на Вто 14 сеп 2010 13:47, променено общо 1 път.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Това ми изглежда като добър и евтин вариант.
Едно приятелче караше такова пунто 1.4 137кс маи беше...Беше като малко самолетче но го правеше през ден
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
crank666 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282246397447857&f1=details
И аз го загледах това, но си мисля не е ли по-добре да търся нещо сток? А и на това не мога да скоча, защото нямам парите все още и ще го продадат. Красио и аз мисля като теб

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ping и аз от това се опасявам - здравината.Да не се троши като вафла, щото ще го хвърля за старо желязо.
Velko написа:Ping и аз от това се опасявам - здравината.Да не се троши като вафла, щото ще го хвърля за старо желязо.
Еми братле не го взимай при това положение...по добре слагай чип на полото филтри некви и гърнета...по евтино ще ти излезе и пак ще си се возиш за без пари.
Velko написа:crank666 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282246397447857&f1=details
И аз го загледах това, но си мисля не е ли по-добре да търся нещо сток? А и на това не мога да скоча, защото нямам парите все още и ще го продадат. Красио и аз мисля като теб
Хахахах какво е това недоразумение на мястото на предната броня?
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Една позната си купи, вече го мрази, ходи си пеша - онова си гние. 2-3 месеца употреба. Може и тя да е карък, ама това се чупеше през 2-3 дни, все някви дребни неща излизаха. Но все си вървяха по 20-30 кинта. Даваше по малко кинти за гориво 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Искаш бегачка значи
Твоята кола за тези пари е само една - Honda CRX. Може да търсиш 150кс, но и 125кс на тези 800кг правят 0-100 за 8сек. И това ти е истинска спортна количка, не като копторите които гледаш 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Едно G40 добре ще ти пасне 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
lrlmodo написа:Едно G40 добре ще ти пасне

- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Искаш бегачка значиТвоята кола за тези пари е само една - Honda CRX. Може да търсиш 150кс, но и 125кс на тези 800кг правят 0-100 за 8сек. И това ти е истинска спортна количка, не като копторите които гледаш
Читаво много трудно! Аз лично съм виждал как БМВ е36 2.0 150 коня бие такова 125кс. ,а аз с корадото 2.0 16в дърпам бмв-то извод

П.П. по темата- пиши ми едно ЛС да ти дам телефона на едно момче ,та да го разпиташ какво прави през максимум 30 дена защото аз само му се смея какво е тва пунто дето само се троши нешто и се лопа ходовата част

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Honda Civic V-Tec 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Сивика е друг клас. Г40 трудно ще намериш. Щом искаш малък изтребител-saxo vts.Пунтото върви,но е Фиат. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”