Сваляне на заден стоп на GOLF 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляне на заден стоп на GOLF 4
Колеги как да сваля задните стопове на 4-ката и искам да ги затъмня с какво да ги затъмня и с какво ще стане най-добре 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сваляне на заден стоп на GOLF 4
Колега мерси за темата но аз искам да ги направя чисто черни ако си виждал някои Audi-та А6 купе сив металик са с такива стопове и са мн яки
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
emilio19 написа:Колега мерси за темата но аз искам да ги направя чисто черни ако си виждал някои Audi-та А6 купе сив металик са с такива стопове и са мн яки
За да станат абсолютно черни, трябва да се направят с фолио, за да се светят крушките през тях. Как става или къкво фолио се използва незнам. Успех

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Фолиото трябва да е трансперантно (да пропуска светлината) и да е дебело.Не става с това за стъкла!Дебелото фолио се лепи и се нагрява за да се разтегли по формата на стопа.Накрая се изрязва,ръбчетата се нагряват с пистолет за горещ въздух за да залепнат и да не влиза прах или вода от водостуйката като я миеш.Също така стопа има букви на него(релефни), за да залепне там се дупчи с игла и отново с горещия въздух залепва плътно.Виж моите стопове в гаража.
-
- Автомобил:
- Двигател:
emilio19 написа:Колега мерси за темата но аз искам да ги направя чисто черни ако си виждал някои Audi-та А6 купе сив металик са с такива стопове и са мн яки
Колега отиди при някои бояджия и му кажи да забърка малко лак и в него да сложи черна боя и д ати ги пръсне,колкото повече боя слага толкова по 4ерно стават и винаги се вижда светлината от кру6ките.аз тук така ги затамнявам и стават перфектни,и после пи6и дали си доволен.успех

здравейте колеги имам един въпрос миналата седмица ходих в гърция и там на един светофар една жена удари отзад и се счупя бронята за щастие не са счупили стоповете но са счупили щипкити на стоповете и ни влизат на мястото си и много ме дразни някъде продаватли такиви щипки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”