kaiser666 написа:Сивика е друг клас. Г40 трудно ще намериш. Щом искаш малък изтребител-saxo vts.Пунтото върви,но е Фиат.
VTS за 2-3 хиляди няма... а CRX-a няма турбо.Ping каквото и да му правя на полото, няма да тръгне много...
kaiser666 написа:Сивика е друг клас. Г40 трудно ще намериш. Щом искаш малък изтребител-saxo vts.Пунтото върви,но е Фиат.
escrime написа:Това Пунто ми изглежда адски несериозно като кола... Като (не "ако") се треснеш на някоя светофарна гонка (все пак за гонки май ще го вземаш) ше се чудят три дни как да те събират...
Не знам дали е вярно, но съм чувал, че ламарините му са като вестници...
В друг ред на мисли... май за 3000 лв. няма на каква бърза сапунерка да се качиш така, че да е нещо повече.
П.П.: Успех с търсенето, ама ти се моля да внимаваш да не стане сакатлък, че една Ксара щях да направя на Смарт в 6 сутринта...
П.П.2: Ако си гледал новините, че Тойота удари едно Пежо 106 на Левски ще разбереш какво имам предвид...
CESC написа:Колега, защо не погледнеш 106 rallye. Малки, леки, бързи и доста носят на тунинг плюс това не е Фиат, частите не са толкова скъпи и верочтността да намериш читаво е доста по-голяма.
Velko написа:Първо да кажа на колегата Escrime ,че вчера щях да се ударя брутално в един селянин с пасат... няма да изпадам в подробности, само ще кажа че идвах на зелен светофар, а онзи от колоната за наляво (съвсем друга секция) пусна мигач и пресече цялото Ботевградско пред мен.Натиснах клаксона и вече виждах как го удрям... та катастрофи стават.За колегите които дават различни предложения на атмосферни автомобили - искам кола с турбоНа колегата Ping ще кажа ,че полото ми има и чип и спортен филтър... не знам колко коня е, върви но ми е слабичко
Знам ,че Фиата е с тънка ламарина, но е таборетка с турбо и това ме кефи
Саксота гледам има за по 3 хиляди... 1.6 120коня. Ралитата мисля,че са по-слабички.Някой ако знае кой им е най-големия мотор да пише...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 68 госта