bazigolf написа:mania написа:М, кофти дилема.
Разбирам, че си се привързал към колата си, но по-разумното е да спестиш още внякой лев и да си вземеш нова. И на мен ми беше мъчто като отиде старата, но годините са си години и не се връщат. Гарантирам ти, че ако напукаш 4000 по нея каквото и да направиш след няколко месеца ще ти писне и няма да го забелязваш. От друга страна парите н есе връщат. Ако ще нов мотор, окачване, седалки и т.н. остава си двойка.
Ако послушаш разума тия кинти ще си ги скъташ и като паднат още 2000 ще го продадеш и ще си купиш някоя сносна четворка.
Е, ако твърдо си решил да ги даваш за тази - моторче от ГТИ, ниско окачване, цялостно претапициране и нова боя мисля, че са добра инвестиция. Но не знам 4000 дали ще стигнат за всичко, все пак голяма магария е смяната на мотор. А ако вземаш мощен ще вземеш и всичко за него. Общо взето накрая колата няма да я познаеш, а дали ще ти хареса резултатът зависи от теб.
Напълно споделям мнението на колегата!и аз бях със същия г2 и си взех 4ка преди 8 месеца .разликата е огромна.според мен няма смисъл да наливаш пари в 20г кола,беше ми мъчно, ама няма как .цял живот ли ще караш добрата стара 2ка?успех с новата покупка
Хахх...наистина е огромна разликата... двойката е мноого по-здрава!!! Вози малко като дърво... ннооо и от към окачване е по-добре (в смисъл - по-здрава,докато четворката постоянно и лопа предница от дупките (а тук ги има много.. повярвай