Подарък за голф 2 :)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Подарък за голф 2 :)

Мнениеот IvailoOo » Сря 15 сеп 2010 11:54

bazigolf написа:
mania написа:М, кофти дилема.
Разбирам, че си се привързал към колата си, но по-разумното е да спестиш още внякой лев и да си вземеш нова. И на мен ми беше мъчто като отиде старата, но годините са си години и не се връщат. Гарантирам ти, че ако напукаш 4000 по нея каквото и да направиш след няколко месеца ще ти писне и няма да го забелязваш. От друга страна парите н есе връщат. Ако ще нов мотор, окачване, седалки и т.н. остава си двойка.
Ако послушаш разума тия кинти ще си ги скъташ и като паднат още 2000 ще го продадеш и ще си купиш някоя сносна четворка.
Е, ако твърдо си решил да ги даваш за тази - моторче от ГТИ, ниско окачване, цялостно претапициране и нова боя мисля, че са добра инвестиция. Но не знам 4000 дали ще стигнат за всичко, все пак голяма магария е смяната на мотор. А ако вземаш мощен ще вземеш и всичко за него. Общо взето накрая колата няма да я познаеш, а дали ще ти хареса резултатът зависи от теб.

Напълно споделям мнението на колегата!и аз бях със същия г2 и си взех 4ка преди 8 месеца .разликата е огромна.според мен няма смисъл да наливаш пари в 20г кола,беше ми мъчно, ама няма как .цял живот ли ще караш добрата стара 2ка?успех с новата покупка :wink:

Хахх...наистина е огромна разликата... двойката е мноого по-здрава!!! Вози малко като дърво... ннооо и от към окачване е по-добре (в смисъл - по-здрава,докато четворката постоянно и лопа предница от дупките (а тук ги има много.. повярвай :screwy ). mhihi

ji4kata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ji4kata » Сря 15 сеп 2010 12:24

Един глас и от мен за двойката,наистина окачването им е чук на двоиките и не само то,като цяло колата си е мн здрава.Аз също карам Г2 и бях пред такива размисли като колегата,защото моята беше с малък мотор и се чудех да е продавам и да си взема по нова с по голям мотор или да сменя мотора на моята с по голям . И накрая реших ,смених мотора на моята с по голям и си е карам пак :)

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 15 сеп 2010 12:28

Подари и на двойката повече породисти коне :да: Както са казали "Колкото повече, толкова повече!"Щети остане и за окачване,джанти и да пипнеш салончето.С една дума ще успееш дори и постепено да нагодиш колата според това което ти трябва на теб и което ти искаш от нея :да:

Потребителски аватар
K1fte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот K1fte » Пет 17 сеп 2010 4:38

Добре в крайна сметка, как Ви звучи

- 2.0 16в (надявам се че това е abf-a т.е чисто GTI ), електроника и скорости от голф 3
- Табло от голф 3 (цялата пластмаса пред седалките + скоростомера и т.н)

До тука какъв ще е филма и колко ще струва ? И има ли идея mhihi

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 17 сеп 2010 5:54

Звучи ми купи си Г3 ABF и приключи въпроса. За 4000 ще си намериш без проблеми.

Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ugeorge » Пет 17 сеп 2010 11:10

Купи си АБФ, но за да е пълен филма прехвърли двигател, скорости, спирачки, табло и интериор в 2ката. Продай остатъка от 3ката. Така ще имаш изтинска резачка. :screwy mhihi

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 17 сеп 2010 13:05

Човек, разбирам че си ентосиаст, н озамисли се разумно.
Ще купиш някъв кош, ама ак окупуваш само части - щом са от тряскана кола смятай ги кви са. Ако купиш Г3 ABF и наблъскаш всичк ов двойката (честно) ще се смея от сърце. + това не знаеш майстора кви ще ги надроби вътре.

Единственият вариант е да си техничар със сервиз подръка и да знаеш какво правиш за да си го направиш сам. Иначе ще хвърлиш 4000 за едно ГОЛЯЯЯМО нищо! Спирам да пиша за да не изнервям привържениците на идеята ти, но ти гарантирам, че ако ги правиш тия групости ще съжалиш после. И то не за друго, а възможността нещата така да се наредя, че да си намериш хубави части и добър човек да работи и накрая резултатът също да ти харес ае много малък.
Поздрави!

Потребителски аватар
zzzz323
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zzzz323 » Съб 18 сеп 2010 13:13

Колега подкрепям ти идеята за голфчето.И аз преди да сменя мотора мислех дали има смисъл от инвестицията,но сега не съжалявам. :wink:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 18 сеп 2010 13:25

Според мен е най добре да продадеш твоята за колкото пари можеш, да ги събереш с останалите 4 и да си вземеш една тройка абф ( Тук се продаваше една сива направена на гирлунтия! много изпъната ) и приключваш с умуването.Няма да има разправии, сменяне на мотори и чаркове, скорости и т.н и т.н... Успех.

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Съб 18 сеп 2010 20:31

подари му братче mhihi

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”