Окачване на голф 3ка.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
JOKe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Окачване на голф 3ка.

Мнениеот JOKe » Пон 19 юни 2006 13:31

Здравеите питам тук защото няма къде другаде а и ми е интересно какво ще кажете.
Занимавам се с нещо супппер далечно от коли и с 2 думи сам хал хабер.
имам няколко въпроса
купих голф 3ка .. оказа се обаче щото естествено хич не гледам като го купих че е с спортно окачване и е супер супер нисък и е с ниско профилни гуми то и по големи сигурно няма да могат да му се сложат не че е голям проблем обаче много го закачам отдоло кво да говоря 5 пръста дупка или диуна ако има и се закача много кофти така
интересно ми е окачването може ли да се промени ? ако може колко би струвала подобна хирургическа операция :) щото зимата ще е бати ужаса

Оффтопик : а бе смених си акумулатора и ми се прееба чесовника как да го оправя хаха :)

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 19 юни 2006 13:43

Можеш да си смениш окачването с някой който иска спортно,предполагам че ще иска някой :wink: А за часовника има на таблото две черни точки точно на стъклото кадето са стрелките които се натискат с нещо остро но на 3ката може и с ключа за палене :wink:

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Пон 19 юни 2006 13:43

Колега ВЕЛКОМЕ :lol:
И аз си купих Голфа с ниско окачване и с нископровилни гуми. Карах го 2 месеца обаче ......
Та така колега намерих един пич със желание да има спортно окачване. Спазарихме се аз му давам моето СПОРТНО той ми дава неговото и плаща масрафа по смяната. Така и стана.
Няма никаква разлика в амортисъори и т.н Напълно съвместими.
Смениха ми и прашниците отзад и макверсоните отпред да се минава с единия ремонт.
МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН с високите пружини. Качи се с 5 см в моя случай.
В БГ със спортно окачване и нископровилни гуми в моя случай 195/50/15 не е за приказка. Ако ги нямаше лунните кратери не бих го сменял.
Та пусни обява ако някой иска да си смените окачванията.
Успех и Поздрави :D

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Пон 19 юни 2006 13:45

Първо, добре дошъл, колега!
За окачването - ами ако искаш нормално - купуваш оригинални пружини и нови амортисьори и си готов! Другият вариант е трампа с някой колега, който иска спортно окачване! Сигурен съм, че ще има желаещи!
За часовника - ами под дисплея има две копченца, които с леко натискане превъртат: едното часа, а другото - минутите!
Ами дано ти помогна с тези мои писанки!

:lol: много сте бързи бе, или пък нета ми е бавен...

Последна промяна от dinko_bonev на Пон 19 юни 2006 14:03, променено общо 1 път.

JOKe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот JOKe » Пон 19 юни 2006 13:55

мерси хора ши го видим за ся така ... нензам как е при вас ама в пловдив е някъв ужас има един булевард заради който може да се каже че искам да го дигна щото уча на него така да се каже а там дупките са направо ЯМИ - булевард българия
ама ще видим за ся така а ако не стане или ще смянем нещо амортесиори тва онова или ще има трампа ако има някои луд да се навие :>
иначе мноооооооооого кефи количката определено :П

Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Voodoo » Пон 19 юни 2006 15:32

:офф Извинявам се за оффа,колега Голфа да не е червен с бели джанти?И капака май беше преправян/сменян?

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пон 19 юни 2006 16:14

JOKe отиваш в някоя морга, питаш за пружини от голф 3 или бартер за твойте.Аз мойте оригиналните ги смених и сложих спортни, сини, много добри (меки). Ако ти се идва до Варна пиши лично, ще ги спазарим на добра цена.

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 19 юни 2006 17:43

JOKe добре дошъл в клуба и честита придобивка :wink:
за бул. България... да съгласен съм, че е невъзможен - на излизане от пловдив в посока ПУ караш най-вляво. там по няма дупки, на влизане в посока захарна фабрика - пак най-вляво и така

ако решиш да сменяш окачването, ти предлагам бартер за окачване от Голф GT - окачването от моя голф :D ти с регулеруемо окачване ли си или само със спортни пружини?

ако си навит пиши на ЛС :wink:

JOKe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот JOKe » Вто 20 юни 2006 12:29

devil_vas : нямам идея с какво съм както казах от коли хич не разбирам прсото гледам че е супер ниска питах един маистор защо каза ми че е с спортно окачване и е с нископрофилни гуми и за това е така :> ко да праим

Иначе на предния въпрос не не червена :)

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Вто 20 юни 2006 17:30

Добре дошъл и от мен във форума !!! :lol:
Аз съм с нормално окачване от Golf3 GL и съм навит на бартер
Само да ми кажеш поне какъв цвят са пружините

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”