въпрос за голф 5 1.6 фси
въпрос за голф 5 1.6 фси
колеги този мотор с веригали е, че на бащами един приател иска да купува и му казали така?Аз съм чел, че дизела е само май 140 коня ама да питам по запознатите.Друго колата била 2007 и струвала 14000- за мен е съмнително доста състоянието на колата.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за голф 5 1.6 фси
Deroni написа:колеги този мотор с веригали е, че на бащами един приател иска да купува и му казали така?Аз съм чел, че дизела е само май 140 коня ама да питам по запознатите.Друго колата била 2007 и струвала 14000- за мен е съмнително доста състоянието на колата.
Дай нещо линк, аз като търсих с приятел 5ца - 2007 е невъзможно да е за толкова малко пари. Иначе не е с верига сигурно са му казали че и газова може да си сложи.
Колата има ли автомат ? Дай линк към обявата/снимки е детайли. Пишете тука некви въпроси а не обеснявате нищо, боб нямам изядох го.
колата се намирала във Варна била черна и от Италия.Ще се ползва за учебна и туй за газ пак ми е интересно как става?
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Deroni написа:колата се намирала във Варна била черна и от Италия.Ще се ползва за учебна и туй за газ пак ми е интересно как става?
На кола 2007г. да слагаш гас и то на FSI... нещо не сте в ред

moncho8920 написа:Deroni написа:колата се намирала във Варна била черна и от Италия.Ще се ползва за учебна и туй за газ пак ми е интересно как става?
На кола 2007г. да слагаш гас и то на FSI... нещо не сте в ред![]()
колега, чети внимателно колата не е за мен а за приател на баща ми и ще я прави учебна, иначе и аз не съм съгласен с варианта.Този дето му я продава бил убеден, че колата е с верига
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ц, приятел, не познавам този мотор, но за 2 годишен голф да е 14000... Бягай от него, това е все едно да си вземеш 8 годиша четворка за 2500. Ако е запазен трябва да струва поне 18000 - 19000. Та това е две годишна кола 

mania написа:Ц, приятел, не познавам този мотор, но за 2 годишен голф да е 14000... Бягай от него, това е все едно да си вземеш 8 годиша четворка за 2500. Ако е запазен трябва да струва поне 18000 - 19000. Та това е две годишна кола

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Е стига де, колегата пита дали е с верига и дали не!
Какви са тия свободни съчинения?!
Нека някой с Аутодата или ЕТКА да помогне, че моите не са на този комп.
Колега, напиши кода на мотора, ако го знаеш.
Какви са тия свободни съчинения?!
Нека някой с Аутодата или ЕТКА да помогне, че моите не са на този комп.
Колега, напиши кода на мотора, ако го знаеш.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Deroni написа:Друго колата била 2007 и струвала 14000- за мен е съмнително доста състоянието на колата.
Хади де, само за това ли пита

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да струва толкова. Какво се случва на запад...
Давам пример за случило се в Германия преди 2 години и вие си преценете как може да струва толкова: Човек си купува за 1100 евро Ауди. След 2 дни го блъскат. Щети - калник, броня, гума, джанта. Минава на оценка и изплащат за щетите 1300 евро. Също така предлагат на човека да му купят колата както е ударена за 400 евро и той се съгласява. Продава я на сервиз, изплащат му щетите и следващия ден е с ново Ауди. Реално погледнато ремонта по негова преценка е щял да излезе 500 лв ако го направи в БГ.
Така идват повечето евтини коли.
Та може и с този голф да е същото. Много ударен, изкупен, оправен от някой сервиз и шътнат за безпари. Няма невъзможни неща.
Давам пример за случило се в Германия преди 2 години и вие си преценете как може да струва толкова: Човек си купува за 1100 евро Ауди. След 2 дни го блъскат. Щети - калник, броня, гума, джанта. Минава на оценка и изплащат за щетите 1300 евро. Също така предлагат на човека да му купят колата както е ударена за 400 евро и той се съгласява. Продава я на сервиз, изплащат му щетите и следващия ден е с ново Ауди. Реално погледнато ремонта по негова преценка е щял да излезе 500 лв ако го направи в БГ.
Така идват повечето евтини коли.
Та може и с този голф да е същото. Много ударен, изкупен, оправен от някой сервиз и шътнат за безпари. Няма невъзможни неща.
така е колега ама върната кола в представителство тука и прилична 5ца в Германия си струва пари
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
И според мен се е случило нещо, като това описано от колегата.
Съвет - бягай от отзи екземпляр. Не се знае какво може да ти се случи с него. Някой заспал майстор ако си е оставил ръцете някъде...
Мой съвет - ако имаш 14000 лв си купи Г4 и го стнегни да е като нов от последните години (тъкмо ще стигнат), или събери още някя хилядарка за свястна петица. Не смея да казвам кой от двата варианта е по-приемлив. Така или наче разликата между Г4 от последните и Г5 ще е някоя годинка две.
Е... ако искаш ново вече
За 2 годишно голфче всички мечтаем.
Съвет - бягай от отзи екземпляр. Не се знае какво може да ти се случи с него. Някой заспал майстор ако си е оставил ръцете някъде...
Мой съвет - ако имаш 14000 лв си купи Г4 и го стнегни да е като нов от последните години (тъкмо ще стигнат), или събери още някя хилядарка за свястна петица. Не смея да казвам кой от двата варианта е по-приемлив. Така или наче разликата между Г4 от последните и Г5 ще е някоя годинка две.
Е... ако искаш ново вече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Датата казва, че е с верига...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Carfan написа:за кой мотор си говорим бензин?
Виж заглавието на темата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”