сузуки суифт
сузуки суифт
Здравейте колеги, възникна проблем със сузукито на баща ми. Техния форум е много слаб и затова пускам тема тук.Проблема е, че на празен ход оборотите са към 1200 - 1300, двигателя е 1.0 моно. Какви са възможните проблеми? Ако може да ми препоръчате някъде, където да му направят диагностика на компютър.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: сузуки суифт
94та ли е swifta?
zografski написа:94та ли е swifta?
2001 е, същия като този от линка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
колега незнам колко ще съм ти от помощ,но преди месец си купих една Фиестичка 1,3i и беше със същия проблем,гледахме я с колега от форума и видяхме едно чудо което претполагам е стъпковия мотор
та свалих го това чудо и го измих няколко пъти с бензин(няма да ти казвам кви гадости излизаха от него) еми вече нямам проблеми с оборотите,незнам кви обороти държи понеже няма обортомер,но като слушам мотора как работи на празен ход си мисля че са нормални(900об/мин.)
успех
та свалих го това чудо и го измих няколко пъти с бензин(няма да ти казвам кви гадости излизаха от него) еми вече нямам проблеми с оборотите,незнам кви обороти държи понеже няма обортомер,но като слушам мотора как работи на празен ход си мисля че са нормални(900об/мин.)
успех

vanko_VW написа:колега незнам колко ще съм ти от помощ,но преди месец си купих една Фиестичка 1,3i и беше със същия проблем,гледахме я с колега от форума и видяхме едно чудо което претполагам е стъпковия мотор
успех
моя майстор предполага, че става въпрос за същото стъпково моторче, но не ми се дават пари на вятъра. Не мога да намеря, къде да диагностицират тоя кошник
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
утре мога да ти снимам на Фиестата и да ти го пусна,ще добиеш няква представа какво да търсиш 
а защо се неопитате да го изчистите

а защо се неопитате да го изчистите

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
soxy__ написа: Не мога да намеря, къде да диагностицират тоя кошник
http://suzukibg.com/fsuzuki-1241.html
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”