Какво Ви е мнението колеги за Поло 4 фейслифт с двигател 1,2

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
miro82
Автомобил:
Двигател:

Какво Ви е мнението колеги за Поло 4 фейслифт с двигател 1,2

Мнениеот miro82 » Чет 16 сеп 2010 11:10

Vw Polo 1.2

Цена 11 800 лв.
Дата на производство юни 2007 г.
Тип двигател Бензинов
Мощност 70 к.с.
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 42000 км
Цвят Бял

Печат на обявата Изпрати на познат

Особености:• 4(5) Врати
• Airbag
• Аларма
• Бордови компютър • Ел. Огледала
• Ел. Стъкла
• Застраховка
• Имобилайзер • Климатик
• Лизинг
• Металик
• Сервизна книжка • Серво управление
• Стерео уредба
• Халогенни фарове
• Центр. заключване
Допълнителна информация:Автомобила е в перфектно техническо състояние, закупен е като нов от Автотрейд варна, сервизна история, климатик, ел. стъкла ВЪЗМОЖЕН ЛИЗИНГ

Предлагат тази колица на баща ми и искам да ми кажете Вашите мнения за Поло 4 Фейслифт с мотор 1,2 70 коня.
Колата я продава Автотрейд Варна и е на реални 42 000 км.
Благодаря Ви много предварително за мненията!!! :beer :kissy:

miro82
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво Ви е мнението колеги за Поло 4 фейслифт с двигател 1,2

Мнениеот miro82 » Чет 16 сеп 2010 14:04

Моля Ви дайте мнение за тези полота че е спешно. :( :да:

Потребителски аватар
illy1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот illy1977 » Чет 16 сеп 2010 16:22

Имам същото, но производство 2003г. Двигателя е 47 кв. т.е. 65 к.с. Модела на двигателя е AZQ, с агренажна верига и два разпределителни вала т.е. три цилиндъра с 12 вентилчета. Разхода и е горе- долу сносен към 7.00л. на 100 км. Софийско каране. Но е тромава при изпреварване и резки маневри. То за този двигател е съвсем разбираемо. Просто купето му идва малко тежко. Е аз съм с по-широки 15 цолови гуми.
От ноември 2008г. до момента, жена ми му нави 30000 км. без проблеми, е то бе на 46000км. при покупката-проверени. До момента смяна на консумативи/накладки-50лв. защото са с датчик за износване, масла и филтри/ Що годе консумативите са на прилични цени, при положение, че платформата на Шкодата Фабия от същия клас е идентична, окачване, двигател. Цената е смущаваща, но и аз го взех мойто преди две годони за горе-долу същите пари. За градско става, на дълъг път се държи доста прилично,но както казах преди малко, двигателчето му е малко. 65 к.с.-47 кв.Не съм слагал газов инжекцион, работи само на бензин. Двигателя е с две ламбда сонди и катализатор. Ресурса на веригата е към 90-100000 км. Смени и бензиновия филтър, ако решиш да го вземеш. Ако имах тия пари, сега не бих взел Поло, но ако решиш взимай го. Намериш ли с двигател 1.4 /1.6/ ти ги препоръчвам. Този двигател има малък въртящ момент и му трябват повече обороти за мощност.Има прилична возия, но при покупката провери състоянието на биалетките.

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Чет 16 сеп 2010 19:40

Карам ПОЛО 2001 1.2 3цил 12клапана в София ми чуква с клима 11/100
Това поло е отврат :не:

Потребителски аватар
vasko__2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko__2 » Пон 20 сеп 2010 22:37

Колега, бягай далече от тия двигатели 1.2 трицилиндрови. От главата надолу не се ремонтират и не се предлагат части.Главата след известно време задължително ще трябва да се ремонтира(легла на клапани), ама това е най-малкия проблем.Верига е нормално да прескочи при палене( особено ако е със стария модел ангренаж).Ако ти попадне такава, никога да не е палиш на скорост, ще прескочи веригата - обтегача е маслен.Сваляне и ремонт на главата, както и презацепване на веригата е нещо обичайно.Въобще е най-големия боклук това.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”