а сега де, я ми кажете коя базова б5-ца, говоря базов модел (и да не говорим че не всеки хайлаин) е с кожено рекаро, с ел управление, с подгрев, с бордови компютри и т.н. С двата еърбега съм. Точно с това окачване- оригиналното за пасат б3 вр6 гт можем да пробваме ако искаш за стабилност, само да ти стиска.
Така- казваш че ламарината е двойно по-тънка(дали е така е друг въпрос), оттам колата би трябвало е да е доста по-лека(Б3-ката), то изобщо б3-ката е по-лека от б5, аз съм с 288х25, както и Б5 с по-големите(

) мотори. Айде обясни ми как спира по-добре тогава.
За шума- погрижил съм се- 10мм е изолацията, виж този от мотора немога да прикрия, ама и не искам като покараш вр6 ще разбереш защо
А относно Б5- карал съм почти всичко като мотори и бензин и дизел, кажи ми кой бензинов мотор е интересен1.6?!, или 1.8?! или пък 2.3!?. Айде съпостави ги с 1.8 моно, 2е или абф че са в един клас! Динамика ли имат, или специален разход... а поддръжката и обслужването... А дизелите- ами шумни са и имат вибрации, че аз на полиуретан и то червения нямам такива в купето. Много са капризни- егери, н75, геометрии... с тия скапани съединители пък да не говоря.
При положение че поддържаш толкова скъпа кола, не си струва да е пасат Б5, има по-добри немски алтернативи и по тази причина аз не бих си взел такава. Естествено мое мнение, не задължавам никой с него.
А че моята кола отдавна надхвърли цената на читава б5.5, е друга тема