Здравейте колеги!
Може да ми се наложи да свалям лайстните, но никога до сега не съм правил това упражнение. Може ли да ми кажете по какъв начин са захванати - залепени ли са или са на някакви чопове и по какъв начин "най-безболезнено" да ги сваля?
Как се свалят външните декоративни лайстни на вратите, В4
- cecko80
- Автомобил: PassatB4
- Двигател: ADZ1994
Re: Как се свалят външните декоративни лайстни на вратите, В4
На щипки са и става с по-здраво дърпане.
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
А бе внимавай с дърпането да не счупиш някоя щипка-не че ги няма по магазините-ама пробвай да подпъхнеш и отверка под лайсната при следващата щипка ,като внимаваш да не ожулиш боята.Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега щипки са много чупливи ,а щипките влизат в меки пласмасови нещо като вази аз купувах от боша 1та щипка беше 2.79лв абе взех 4 дадох 10 лв и не стигнаха
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
Да ,има някакви гумички има накрая на щипката където влиза в отвора на вртата.Ако купувааш -щипки от голф не стават на пасат,има малка разлика.
ако имаш време отвори една врата и виж дали нямаше достъп отвътре до гумените вазички, така е най културно и няма да счупиш нищо, но не съм ги свалял точно на тоя пасат и не знам дали не влизаха в глухи отвори в оребрението и отвътре не се достигаха.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
kundak написа:колега щипки са много чупливи ,а щипките влизат в меки пласмасови нещо като вази аз купувах от боша 1та щипка беше 2.79лв абе взех 4 дадох 10 лв и не стигнаха
Колега, в магазините за автоаксесоари са по 1-1,50 лева! Теб направо са те одрали!