смяна на двигател
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Re: смяна на двигател
кво си направил бе човек,
що си разхвърлил цялата ел инсталация на автомобила, трябваше да отделиш само тази за мотора... Трябваше да ти кача някоя снимка, много работа си отворил.

- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
колега евала за куража.... кефат ме хора като тебе....
а с твоя двигател кво стана???

а с твоя двигател кво стана???
- klimata
- Автомобил: Polo
- Двигател:
- Контакти:
Каква е следващата интервенция?
-ВР6?
-ВР6?

- gti_hooligana
- Автомобил:
- Двигател:
klimata написа:Каква е следващата интервенция?
-ВР6?
първо ще го пребоядисам а после

здраво колега,
аз направиш абс. същото упражнение. Та, схемата си е хризантема.
Това, да отделиш инсталацията само за двигателя е хубава идея, но много ще те обърка.
Това, което направих аз бе:
Махаш цялата инсталация от 2Е при бушоните. Назад колата не те бърка (АБС, помпа, мигачи, стопове и тн.) На мен ми отне към 1 ден (може и доста по-бързо ако не гледах 90% от кабелите )
Снопирах си новата, за да ми бъде удобна при монтиране. Що годе 3-4 часа работа.
Изведох всички кабели от и към двигателя. Горе долу 1 ден (пак поради простата причина, че си го правя за мен а не за продан
) След това си е хамалогията. Слагаш мотора и започваш да кичиш. Още ден и нещо работа.
Скоростите са си от АБФ, че е с жила а шанса да сложиш тая от 2Е е почти равен на 0 (не говорим за преправяници ако някой реши да спори)
Трябва ти и конзолата за скоростите. Помпата на хидравликата ми беше мн по-голяма от 2Ето и мисля, че при теб също е така. Ако има нещо пиши на лично мога да те упътя
аз направиш абс. същото упражнение. Та, схемата си е хризантема.
Това, да отделиш инсталацията само за двигателя е хубава идея, но много ще те обърка.
Това, което направих аз бе:
Махаш цялата инсталация от 2Е при бушоните. Назад колата не те бърка (АБС, помпа, мигачи, стопове и тн.) На мен ми отне към 1 ден (може и доста по-бързо ако не гледах 90% от кабелите )
Снопирах си новата, за да ми бъде удобна при монтиране. Що годе 3-4 часа работа.
Изведох всички кабели от и към двигателя. Горе долу 1 ден (пак поради простата причина, че си го правя за мен а не за продан

Скоростите са си от АБФ, че е с жила а шанса да сложиш тая от 2Е е почти равен на 0 (не говорим за преправяници ако някой реши да спори)
Трябва ти и конзолата за скоростите. Помпата на хидравликата ми беше мн по-голяма от 2Ето и мисля, че при теб също е така. Ако има нещо пиши на лично мога да те упътя