! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Huizel » Нед 19 сеп 2010 2:35

Абе трее си гоУф лента,нема кво да си говорим :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 3:07

ivo_555 написа:
black` написа:И всички карат на 2 санта един от друг със 100.

Ей точно за това става въпрос, хората си карат мирно и кротко с 100, малко над ограничението, нищо лошо няма в това, ема винаги ще се намери някой идиот който да иска да кара с 180, и се чуди как да разбута колоната за да я изпревари и псува идиотите каращи на два санта един зад друг, и хич не се замисля че идиота е всъщност е самия той!

Дал съм само пример. Никъде не съм казал, че в моя случай е било така. Колоната караше с 70-80. Нито е била 10км. Ама от де толкова акъл да вникнеш в написаното. А аз изпреварвах с 90 в последствие. Като преди това съм карал в колоната с 70 също. Това за 180 как го прецени сам не знам. Сигурно на аутобана в германия си го гледал. mhihi За разбутването няма пък да го коментирам въобще. Сигурно даваш пример със себе си как правиш. :063: Айде сега приятелю да видим кой е идиота в случая. Караш кротко с 70 на прав участък в колона, с голяма видимост, без никаква дистанция от предния, нито изпреварваш, но за сметка на това запушваш яката колкото можеш от злоба, да не би някой да се шмугне и даваш място за прибиращия се който те изпреварва само по твоя преценка. Даже се правиш и на играч като му клаксонираш ако си преценил, че не искаш точно той да се прибере пред тебе. Щото ще ти падне самочуствието на "играч" пред мадамата на другата седалка. Иначе си личи че и ти си от тия "толерантните" дето пиша, спор няма. Пък и взел квалификации да лепка. :screwy :063:
Верно си требва една гоуф лента да се отвори. И спициално за привържениците на форумо със стикери. Да си карат кротко в колонки с по 70 на 2 санта един от друг. И после да се чудят що всички коли са им сплескани отпред и отзад. :063:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 19 сеп 2010 6:56

black` написа:...

Що се занимаваш с малоумници? Не се ядосвай! :beer

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 19 сеп 2010 9:03

myrshavija написа:
black` написа:...

Що се занимаваш с малоумници? Не се ядосвай! :beer

Послушай колегата, само нерви се хабът в този спор с идиоти!
Ако се върнеш на стоидвадесета стараница ще видиш как споря и накрая мое мнение изтриха понеже отвърнах на обида, пожелай им да изпаднат в такава ситуация и това е!
Поздрави!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 9:36

Жалко е за хората които така разсъждават. Това са хора които не само не могат да четат и пишат. Ами сигурно не могат и да слушат. Защото всеки уважаващ себе си инструктор, започва първо с уроците за дистанцията. Лошото е че никой не им обръща внимание. Книжките на тия дето пишат така сигурно са купени. Защото забелязвам дори, че румънците оставят дистанция от предния. Дето карат като пълни неандерталци. А такива ситуации ще има още доста с нарастващото движение през границата. Докато не се направят магистрали. Но дори и там за морето гледам, такива хора пак запушват и стават големи инциденти. Защото и скоростите са по-големи. :?
Нека трият и дават бан ако искат. Даже още по-добре. Да си четат глупостите само "толерантните" карачи. Познаващи само собствения си правилник. Тех инструктор не им требе. Купуват книжки в евро. :beer :drunk

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 19 сеп 2010 9:37

black` написа:
ivo_555 написа:
black` написа:И всички карат на 2 санта един от друг със 100.

Ей точно за това става въпрос, хората си карат мирно и кротко с 100, малко над ограничението, нищо лошо няма в това, ема винаги ще се намери някой идиот който да иска да кара с 180, и се чуди как да разбута колоната за да я изпревари и псува идиотите каращи на два санта един зад друг, и хич не се замисля че идиота е всъщност е самия той!

Дал съм само пример. Никъде не съм казал, че в моя случай е било така. Колоната караше с 70-80. Нито е била 10км. Ама от де толкова акъл да вникнеш в написаното. А аз изпреварвах с 90 в последствие. Като преди това съм карал в колоната с 70 също. Това за 180 как го прецени сам не знам. Сигурно на аутобана в германия си го гледал. mhihi За разбутването няма пък да го коментирам въобще. Сигурно даваш пример със себе си как правиш. :063: Айде сега приятелю да видим кой е идиота в случая. Караш кротко с 70 на прав участък в колона, с голяма видимост, без никаква дистанция от предния, нито изпреварваш, но за сметка на това запушваш яката колкото можеш от злоба, да не би някой да се шмугне и даваш място за прибиращия се който те изпреварва само по твоя преценка. Даже се правиш и на играч като му клаксонираш ако си преценил, че не искаш точно той да се прибере пред тебе. Щото ще ти падне самочуствието на "играч" пред мадамата на другата седалка. Иначе си личи че и ти си от тия "толерантните" дето пиша, спор няма. Пък и взел квалификации да лепка. :screwy :063:
Верно си требва една гоуф лента да се отвори. И спициално за привържениците на форумо със стикери. Да си карат кротко в колонки с по 70 на 2 санта един от друг. И после да се чудят що всички коли са им сплескани отпред и отзад. :063:

"В 95% от случаите причина са неправилните действия на шофьора, 3,4% са по вина на пешеходците, а под 1% се падат на техническите неизправности, влошените пътни условия или поведението на пътниците.

В близо половината от случаите грешката на шофьора е в това, че не е преценил скоростта, а на второ място, но с три пъти по-нисък дял - отнемането на предимство."

Щом съм решил да карам с 70, съм преценил че това е съобразена скорост с пътните условия, решил съм че изпреварването там е опасно и чакам удобен момент, аз и още 10 коли, явно не само аз мисля така! Идва един и започва изпреварване и се удря челно! Когато ти и всички на твоето мнение, осъзнаете че неправилните изпреварвания, високата скорост, и алкохола са причина за жертвите по пътищата, те ще бъдат по малко, не знам вече как да го обясня! Е добре, аз съм идиот защото карам безопасно в колона с 70, и чакам възможно най безопасния момент да изпреваря, защото ми е омръзнало като видя паметник край пътя, а те са навсякъде, да се обръщам на другата страна, и да се моля да не случва на мен никога! Да, Идиот с главно И съм, приключвам вече наистина с тази тема!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 9:46

Удря се челно ако има такива като тебе дето запушват нарочно. Аз съм си преценил скоростта и всичко. Но нали се сещаш, че няма да как да прецениш и видиш 20 коли като тебе. Каращи на 5 санта един зад друг. И пак няма да е челно. Ами ще предпочета да ударя тебе и да литнеш в канавката отколкото тоя дето идва отсреща. Сега сигурно ще кажете че и той е виновен. Задето кара насреща. :shock :screwy mhihi
Очаквам още изказвания от рода, как като ви изпреварват докато си карате със 70 на Е79 давате нарочно мръсна газ. И засичате напук. Защото никой нямал право да ви изпреварва щом сте си преценили да карате спокойно. И разни такива все хубави благинки. И на такива карачи се нагледах доста тия почивни дни. :screwy mhihi
Въобще човек да кара на Е79 през почивните дни си стана доста рисковано. Точно заради такива като вас. Отиващи от големио град на еднодневна почивка с леб и лютеница на близкото море в Гърция. Едно време им викахме неделни шофьори и им се смеехме. Щото са като в небрано лозе в колата. Понеже карат само 1 път месечно в неделя, а сега е пълно с такива. И си мислят, че са само те и могат така спокойничко да си карат. Както те сами са си преценили. Без никакви правила. :bishop

Последна промяна от black` на Нед 19 сеп 2010 9:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 19 сеп 2010 9:56

Без думи съм просто!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 10:06

И аз също от такива карачи като тебе!
Сигурно не знаеш но щом те изпреварва кола и ти участваш също в изпреварването. :idea: Хората за това са сложили огледала на тия коли. Намират се в дясно и в ляво. :idea:
Също така всеки участник в движението е длъжен да оставя дистанция от предностоящия. И колкото е по-голяма скоростта толкова и дистанцията. Точно за рискови ситуации със спирачки, разминаване и изпреварване. :idea:
Ама какво да обесняваш елементарния правилник. То вие си го знаете. Нали сте от там. :063:

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 19 сеп 2010 10:27

Абе тука в тая тема само глупости чета,как да пуснеш някой да те изпревари при положение,че зад теб има кола на 2-3 метра,ми аз ако набия спирачките заради поредния идиот с дизелова астра,за да може той да се мушне между мен и предната аз да съм виновника за катастрофата ли???Такива дето така сами си правят и изпреварват там където и колите и обстоятелствата не го позволяват не ги пускам!Иначе щом има как-да пътуват,то така или иначе далече с малоумното им шофиране не стигат...И само да отбележа,че невинаги може да осигуриш перфектната дистанция,а пък когато ти тръгваш да изпреварваш да не говорим,пак ще изскочи някой идиот,нищо че си пуснал мигача и си тръгнал да се изнасяш.....A това,че този за мен ще го изкарат виновен,мен какво ме грее,като колата ми ще е на мекица???Истината е,че виждат,че се готвиш да изпревариш и мигач си пуснал и всичко и вече и място няма и пак ще те изхвърлят от пътя за да се наместят пред теб,на такива място не правя!!!На всички други да!Но не и на тези...А пък дали и мен няма да ме изкарат виновен поради''безпричинно спиране'',след като виновника се изнесе от сценката на катастрофата а???

Последна промяна от lion_heart002 на Нед 19 сеп 2010 10:34, променено общо 1 път.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 11:06

Ами ако и той кара залепен за тебе както ти за предния нищо чудно да е и баница с боза. "безпричинно спиране" това сигурно е по "новия" правилник за черния Джиб. Направо ме напушва як смях вече... :063: :063: :063:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 19 сеп 2010 11:26

Малко по темата. Много мразя някой да се лепи зад мен ... лелеее как ме дразни това.Гледам да избягам от такива индивиди.Друго което мразя е някой да застава пред мен настоятелно и след като вече ме е изпреварил да започне да кара като баба ми, без да има коли пред него.Кара, кара... и набие спирачки :evil: Тъпанари колко искаш. Относно дистанцията винаги се опитвам да я спазвам от колата пред мен, особено ако пред нея има още автомобили... а зад мен кой как спазва си е негова работа, гледам ги в огледалата, но нищо не мога да направя.Ако ме ударят... ударят. Пускам винаги и всички, независимо правилно или не изпреварват - няма да оставя хората да се избият я?! Тука яко дрънкане, а по пътищата си продължава същата простотия. До нас от работата са 5-6 километра и ми се случват 5-6 случки докато се прибера и съм сигурен, че с повечето от вас е така! :012:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 19 сеп 2010 11:50

уважаеми черен колега, винаги когато карам и застигна колона чинно се нареждам отзад и псувам ужасно комплексираните псевдо карачи които се пънат с гадните си каруци да ме изпреварят. толкова много ги псувам, че честичко ги виждам по канавките 20 километра по нататък. анти всякакви правила е да опитваш да изпревариш колона от 10 коли на двулентов път, човек който мисли рационално никога не би се опитал да го направи.

лошото е, че те точно като теб си мислят че са прави, че другите са им виновни, че всички трябва да се съобразяват точно с тяхната кошница и техните суицидни мисли.

Съжалявам, но няма да спра да псувам теб и другите като теб, защото недай си боже един ден някой такъв може да се забие в моята кола. death death death

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Нед 19 сеп 2010 12:16

black` написа:Въобще човек да кара на Е79 през почивните дни си стана доста рисковано. Точно заради такива като вас. Отиващи от големио град на еднодневна почивка с леб и лютеница на близкото море в Гърция. Едно време им викахме неделни шофьори и им се смеехме. Щото са като в небрано лозе в колата. Понеже карат само 1 път месечно в неделя, а сега е пълно с такива. И си мислят, че са само те и могат така спокойничко да си карат. Както те сами са си преценили. Без никакви правила. :bishop

Като чета това май за теб си се отнася. Добре че Гоуфо ти е само 75 коня от които повечето умрели, иначе ще си още по опасен :screwy

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 19 сеп 2010 12:20

Псувай и по себе си тогава. Ти си длъжен да се движиш на такова разстояние от предния, че каквото и да става да можеш да спреш безопасно. Отделно по закон си длъжен да не ми пречиш докато те изпреварвам. Щом запушваш :arrow: пречиш. От тука идва вече и закона за дистанцията. А не другия да ходи в канавката заради твоите комплекси и злоба. :063: :063: :063:
По тая вашта изкривена комплексарска логика никой не трябва да изпреварва в българия. Щото колоните от по 10 коли са през 1 километър. :063: :063: :063:

Върни се в “Пътеводител”