И единствения шанс да ми се махнат е да мина през модуля ли?

siem написа::arrow: Къде ми изчезна темата "Купувам растителни масла" в раздел купува? До днес я имаше, а вече я няма дори и в Кош купува/продава.Не е изтекла и все още е актуална, не е ъпвана неправилно, не нарушава нищо, а я няма никаква???
Pichaga написа:siem написа::arrow: Къде ми изчезна темата "Купувам растителни масла" в раздел купува? До днес я имаше, а вече я няма дори и в Кош купува/продава.Не е изтекла и все още е актуална, не е ъпвана неправилно, не нарушава нищо, а я няма никаква???
какво общо има въпроса ти с темата, в която пишеш-това първо
второ преценено е от екипа на форума, че темата ти е за комерсиални обяви и е там, докато не се заплати таксата за такъв тип обяви
hooligans написа:Има лични съобщения![]()
Можеше да се обърнеш към някой от групата "Модератори" или "Администратори", нямаше да ти откажат обяснение!
И не е редно един да плаща друг да не плаща и да си прави пари!
siem написа:...
Всички теми които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават чрез Л.С.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Georgi_G и 35 госта