van405975 написа:Колеги не вярвам да е съединител.Онзи ден колата си изгасна при натиснат педал на съединителя на светофар.И след това,като я запалих от 4-5 път нямаше никаво ускорение.Едвам се прибарах на другия ден като я запалих все едно нищо не се е случило.Вече 5 ден колата си върви без проблем,но ме е страх да тръгна на път.
За сега мисля да сменя гумените пръстени на колектора и нов въздуховод.Интересното е,че го прави само при загрял двигател 90 градуса.Ще пробвам така да видя съмнява ме,че смуче въздух а и след чистене дросела не беше адаптиран.Някъде четох тема на колега със същия проблем и се оказало датчик на разпределителния вал.Дали може да е от него?
еми да и аз съм я чел тая тема.Или тоя датчик или датчика за температурата на антифриза-поне те не са много скъпи:от 30 лева до 60/оригинален/
При въздуховод не би ли трябвало и при студен и при загрял двигател да е все тая.
Как да ти го обясня-когато тоя датчик ти покаже грешка с голямо отклонение тогава вкарва много гориво, даже ако не си сам като се мъчиш да запалиш погледни отзад дали излиза черен дим.