Колеги ,моля да си дадете мнението за този лаптоп Toshiba Tecra m11- 14" ,че до 3-4 дни трябва да купувам.Та интересува ме струва ли си парите (около 1500 лв)за този клас или да се огледам в някой Asus с по сериозни параметри за около 1200лв.?
Ето характеристиките на Тошибата:
Процесор Intel Core i3-330M 2.13 GHz / 1066 MHz, 3 MB L2
Чипсет Intel HM55 Express
Памет 3GB (2GB + 1GB) DDR3 RAM (1066 MHz)
Твърд диск 250GB 5.4 krpm
Оптично устройство DVD SuperMulti
Дисплей 14" WIDE HD NONCSV (1366x768)
Видео Intel Graphics Media Accelerator HD
FingerPrint - Биометрична сигурност
Звук 24-битово стерео
Мрежа 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
Безжична мрежа 802.11a/b/g/N, Bluetooth
Разширителни слотове 1 ExpressCard слот
Интерфейс 3 USB 2.0, 1 eSATA/USB 2.0, 1 DC вход, 1 външен монитор, 1 RJ-45, 1 външен микрофон, 1 слушалки (стерео)
Четец за карти Card Reader (supports SD Cards up to 16 GB, Memory Stick up to 256 MB, Memory Stick Pro up to 4 GB, MultiMedia Card up to 2 GB and xD-Picture Card up to 2 GB)
Web камера интегрирана HD уеб камера (1280 x 800) с поддръжка на автоматично макро и вграден микрофон
Софтуер Microsoft Windows7 64bit Professisional & XP on DVD
Батерия 6 Cell литиево-йонна до 4 ч. и 40 мин. (Mobile Mark 2007)
Тегло 2.49 kg
Три години международна гаранция![/color]
Мнение за лаптоп Toshiba Tecra m11- 14" ?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Мнение за лаптоп Toshiba Tecra m11- 14" ?
Според мен това е доста слаба конфигурация за тия пари...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
ISRalien написа:Според мен това е доста слаба конфигурация за тия пари...
И според мен. Кажи какво държиш да има колко голям да е за да ти предложим с колегите няколко модела да идеш да ги разгледаш и да си харесаш.
Ами колеги не разбирам много ,но гледам да е с по силен процесор и да носи на по-грубо отношение,а и гаранцията да е поне 2 години.Дайте някакви предложения за 13" и 14"
?

Благодаря колега за линковете
А какво мислиш за Asus за около 1100-1200лв?

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Еми добри са и те ама не знам какви характеристики ще имат, дай някой модел за да видим и виж в платените има колега който продава Асус и ще ти даде доста инфо и препоръки и ще ти избере точния модел ако си се спрял на Асус. 

- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен Тошиба-та е по-добър вариант от Асус и 3 - годишната гаранция е много добре - стига сервиза да е читав.
За мен лично е много важно екрана да не е гланцов - имам такъв лаптоп и като се наложи да работя някъде на открито е страхотна мъка - нищо не се вижда
.
За мен лично е много важно екрана да не е гланцов - имам такъв лаптоп и като се наложи да работя някъде на открито е страхотна мъка - нищо не се вижда

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Купи си Тошо ,ноне от Бг -а я от Канада, я от САЩ, я Германия. Има разлика 1 . в цената ; 2 . в качеството и комплектовката. Имам канадски дядо Тошо от 2005г .
Е от Щатите ще важи ли гаранцията ,а и от кой сайт го поръчваш?
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Поръчка от Щатите на лаптоп за мен е грешка. Да предположим че го вземеш с международна гаранция и важи и тук. Ако някой не ти го донесе, не си е работа, такива такси за транспорт, ДДС и мито ще платиш че има вероятност да излезе и по скъп от тук
Вземи си АСЕР
За тези пари има на и3 процесор със по-голям хард и сериозно видео и по-голям дисплей
За тези пари има на и3 процесор със по-голям хард и сериозно видео и по-голям дисплей
- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
и кво като има и3 и Ф16 да има и миг31...останалото е кофти 
американските евтини са тия с локална гаранция. навън си мъртвец. т.е. докараш ли го тука...
не знам колко търговци са специалисти ама има разлики в класовете и предназначението на Текра и таймлайн.
и това не се гледа по процесор и размер на екрана
Текрата е оферта за тия пари, ама сигурно не е нов модел ? Мързи ме да проверявам сега на toshiba-europe.com
Текра е по-добрия избор.
От тошиба никога да не се купува обикновения сателит, и въобще всичко което им е евтино не струва.
За съжаление е така. По-висока цена ..за качество...иначе си купуваш надпис тошиба и проблеми

американските евтини са тия с локална гаранция. навън си мъртвец. т.е. докараш ли го тука...
не знам колко търговци са специалисти ама има разлики в класовете и предназначението на Текра и таймлайн.
и това не се гледа по процесор и размер на екрана

Текрата е оферта за тия пари, ама сигурно не е нов модел ? Мързи ме да проверявам сега на toshiba-europe.com
Текра е по-добрия избор.
От тошиба никога да не се купува обикновения сателит, и въобще всичко което им е евтино не струва.
За съжаление е така. По-висока цена ..за качество...иначе си купуваш надпис тошиба и проблеми

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
kiki1 написа:Е от Щатите ще важи ли гаранцията ,а и от кой сайт го поръчваш?
Mоя е от Канада -донесе ми го познат .Международна гаранция , която изтече преди 12месец 2008г И е Сателит М70SR3. Батерията му умря 12м 2009 - държеше по 7-8 мин. Сега съм с нова батерия от Ардес -101 лв.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”