Внимание източват бензина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
marti81
Автомобил: Golf IV
Двигател: AHF 1999

Re: Внимание източват бензина

Мнениеот marti81 » Пет 17 сеп 2010 21:35

StS написа:
sh0lev написа:Внимание колеги източват бензина. Аз живея в кв. Слатина миналата седмица се качвам в колата давам на контакт и кво стрелката за бензина не мръдва. Когато слязах гледам резервоарът срязан на триъгалник :banghead: :banghead: Викнах чингетата ама какво от това. След като зазпочнах да си търся резервоар се оказа че още трима са изгоряли предишните дни. Ама за това май няма спасение :( . Поне да знаете че времената от преди десетина години се върнаха.

Колега в Слатина е пълно с дроги не че другаде няма но там съм учил малко и знам за ко иде реч...Дроги са били 99 % :?

Малко е извън темата,но като човек който живее от близо 30 години в този квартал малко ми е трудно да се съгался с твоят коментар,че 99 % били някакви си... и ще те помоля да се въздържаш от такива мнения.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 17 сеп 2010 21:40

не моа разбера, защо за всяка кражба обвинявате наркоманите. толкова ли ви е трудно да приемете, че българи, нормални бели хора, които срещате всеки ден са способни най - бескрупулно да ви източат бензина, защото нямат пари.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 17 сеп 2010 22:24

:D :D Съжалявам ,но няма!!Карам на гас!Сигорно дърпат от коли без стикер?Аз имам колкото да запаля.А пък ако са решили ,да са живи и здрави!Няма да обеднея с 5 литра!Но засечем ли се!! :beat_butt2 :beat_butt2 Които е по луд!!

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 17 сеп 2010 22:33

Винаги се е точело и ще се точи! За това се спира на светло и резервоара да е до стена или от страна на улицата. А квартала няма значение и от центъра точат и от Красна поляна точат. Пак добре,че при мене са били професионалисти и не са резали резервоара, само "пишката" на капачката кривяха.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 19 сеп 2010 17:26

marti81 написа:
StS написа:
sh0lev написа:Внимание колеги източват бензина. Аз живея в кв. Слатина миналата седмица се качвам в колата давам на контакт и кво стрелката за бензина не мръдва. Когато слязах гледам резервоарът срязан на триъгалник :banghead: :banghead: Викнах чингетата ама какво от това. След като зазпочнах да си търся резервоар се оказа че още трима са изгоряли предишните дни. Ама за това май няма спасение :( . Поне да знаете че времената от преди десетина години се върнаха.

Колега в Слатина е пълно с дроги не че другаде няма но там съм учил малко и знам за ко иде реч...Дроги са били 99 % :?

Малко е извън темата,но като човек който живее от близо 30 години в този квартал малко ми е трудно да се съгался с твоят коментар,че 99 % били някакви си... и ще те помоля да се въздържаш от такива мнения.

Разбираш ли какво съм написал или не дочиташ нещо ?

Айде без благ спамец.. А за мненията ми мога да си говора колкто искам особено когато е истина..Като прочетеш внимателно ще забележиш че не коментирам населението там а определени лица.. :!:

И да извън темата е.

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пон 20 сеп 2010 18:03

както са тръгнали цените на газта сигурно и на нея ще намерят начин за източване/сега може само да ти направят мръсно :D като я изпуснат /

Прав е един колега по нагоре,не само наркоманите точат гориво,а и хора на по 50г съм засичал да правят тези операции.
п.с.болеше ги :twisted:

Потребителски аватар
mirogti1983
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirogti1983 » Пон 20 сеп 2010 18:46

главно мангали правят тия мизерии ама к'во да правят пумиярите като у тях в землянката ги чакат 10-12 гърла за хранене .

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 20 сеп 2010 20:03

StS написа:

Не са наркомани, защото на наркоман бензин не му трябва, това тинейджъри!!!!!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 20 сеп 2010 20:04

mirogti1983 написа:главно мангали правят тия мизерии ама к'во да правят пумиярите като у тях в землянката ги чакат 10-12 гърла за хранене .

като ги съжаляваш лепни си табела на колата
"мангал - точи от тука" mhihi :screwy

Потребителски аватар
mirogti1983
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirogti1983 » Пон 20 сеп 2010 20:12

parno написа:
mirogti1983 написа:главно мангали правят тия мизерии ама к'во да правят пумиярите като у тях в землянката ги чакат 10-12 гърла за хранене .

като ги съжаляваш лепни си табела на колата
"мангал - точи от тука" mhihi :screwy

може и да сложа ама фаида никва за мангала щото карам на газ и бензинчето ми е само да запали 2-3 килца :да:

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 20 сеп 2010 21:34

Защо са избушили резервоара, ми защото "горивото" скъпо...
А защо скачате на последствията и не се огледате за причината?
Някой замисли ли се защo при цена около 145 долара на барел цената беше 2.10-2.15.
Сега е наполовина и малко отгоре, а цената пак е същата! Че и отгоре! :)
А горивата - БОКЛУК. А да не споменавам един сравнително добър период с падане на цените
а другарите в Лукойл - НАГОРЕ. Ще кажеш, че дават западните заплати в рафинерията.
Съпоставка и на невероятно ниските за бранша заплати и пак им е безумно голяма печалбата.
С протекция откъде за това дране на 10 кожи?
Ми от тези дето се занимават да "регулират" цените на горивата.
Айде нема нужда. Вместо да се спретне нещо на големите крадци ...плачете от кокошкарите.
Всеки народ си заслужава крадците (управниците).
Не намесвайте политика - в България няма такава.
Има само бивши партийци, синовете комсомолци, и кой намазал наоколо покрай тях...
Няма какво да боядисвате. Те са се пребоядисали сами доста успешно :Mr Green Fun
Радвайте се на двойните цени. Докато са само двойни!
Работата е по-голяма от кварталните кокошкари. А рибата винаги се вмирисва от главата.
Отгоре...
:012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”