Колегата не дойде защото имаще проблем с колата и нямаше възможност,иначе имаше огроне желание да ме види.. опа да ни види хахахха

Може ние да отидем...В стария ми квартал да видим как е там по сбирките

Dead man написа:LILO&STICH написа:hxrmaps написа:Колеги за днес някой??
хм,ти нямаше ли да си в дружба
Не,не беше...![]()
![]()
Ако има скоро среща в квартала ще намина-май само на тази не съм бил...![]()
![]()
Bubetooo написа:Вилиииии липсваш миии,няма ли да си идвате да направим едно излизанееее или една Надежденска![]()
Bobi_S13 написа:срещи в надежда, не се провеждат отдавна. Няма желаещи!
Dead man написа:Bobi_S13 написа:срещи в надежда, не се провеждат отдавна. Няма желаещи!
Има желаещи,но не са от Надежда...![]()
![]()
Dead man написа:Bobi_S13 написа:срещи в надежда, не се провеждат отдавна. Няма желаещи!
![]()
VW-fenka написа:Dead man написа:Bobi_S13 написа:срещи в надежда, не се провеждат отдавна. Няма желаещи!
![]()
Боби, когато имаше желаещи за всяка седмица в лицето на мен и Веско никой не се интересуваше....сега и да искаме няма как да дойдем![]()
Ама ноември ще посетим някоя от седмичните сбирки... за Надежденска съм почти сигурна, че и да Ъп-на темата пак никой няма да дойде
VW-fenka написа:Dead man написа:Bobi_S13 написа:срещи в надежда, не се провеждат отдавна. Няма желаещи!
![]()
Боби, когато имаше желаещи за всяка седмица в лицето на мен и Веско никой не се интересуваше....сега и да искаме няма как да дойдем![]()
Ама ноември ще посетим някоя от седмичните сбирки... за Надежденска съм почти сигурна, че и да Ъп-на темата пак никой няма да дойде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта