Повишаване на кс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Повишаване на кс.
Колко коня могат да се вдигнат само с чип на голф 3/2000 16V
- 2.0 GTI i
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Повишаване на кс.

Последна промяна от 2.0 GTI i на Сря 22 сеп 2010 13:56, променено общо 1 път.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
achodemo написа:Не повече от 10 !

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
2.0 GTI i написа:моя е 2000 150 кс. сега с 4ипа е 186
Би ли могъл да сканираш и постнеш тук ДИНО-графиката, моля?
Или смяташ, че е толкова, щото за толкова звучи?

- Vento
Бат' Радо, това нищо не е, един се беше изказал, че на 1,9 SDi (атмосферен дизел без турбо
) с чип качили 10-11 коня - от 64 на 75 коня.
Сега мен ме е страх да си сложа чип на VR6, че от 190 коня може да стане 308 и няма да има каране
...

Сега мен ме е страх да си сложа чип на VR6, че от 190 коня може да стане 308 и няма да има каране

саксо втс от заводски 118 коня на двигатела мерно в проспеед с чип и филтър даде 120 на колелата 

- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
е сигурно е така 

- Vento
Много интересно - на малък мотор 118 коня с чип качват около 20-22...
В 4 тунинг-фирми питах колко коня могат да качат на моя 2,9 190 коня - всички казаха при идеални условия и запазен двигател - 10-12 коня. Как стават тия чудеса... не разбирам
Аз ли карам най-умрелия мотор, много лъжат хората ли...
В 4 тунинг-фирми питах колко коня могат да качат на моя 2,9 190 коня - всички казаха при идеални условия и запазен двигател - 10-12 коня. Как стават тия чудеса... не разбирам

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Аз до колкото знам на бензинка трудно се качват конете с чип както и по принцип за кола без турбина.Общо взето дига всички там простотии с по 10 нещо си... максимална скорост с 10 км/ч отгоре, въртящ момент с 10Нм, мощноста с 10 коня и т.н.
Един приятел пък ми разправя за някакви спортни чипове които дигали по 30 ли по 45 коня ли... Викам да не би да ми говориш за чипосване на ТДИ. Той не бе как за бензин ти оговоря викам както и да е не ме инстересува особено...

Един приятел пък ми разправя за някакви спортни чипове които дигали по 30 ли по 45 коня ли... Викам да не би да ми говориш за чипосване на ТДИ. Той не бе как за бензин ти оговоря викам както и да е не ме инстересува особено...
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление чудеса стават само в приказките, не може да си купиш най-малкия двигател, за да плащаш данък 15-20 лв. и после хоп с един чип той да стане VR6, а данъка пак да си остане 15-20 лв. 

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
никога не бих сложил чип, въпреки че съм с чисто нова турбина , не искам да прецакам колата и двигателя - то си има изчисления не случайно.... двигателя и турбото са изчислени да работят на около 80% другото което е си е аванс.. като сложа чип и какво да работи на 100% и да хвърля колата ли всичко се износва супер бързо .. но всеки си преценява на мен 115 коня ми стигат с разход 5-6
колата пак си върви...
не искам да правя ремонти без време а и знаете колко парици струват частите на тея машинки
досега бая се оръсих ...

не искам да правя ремонти без време а и знаете колко парици струват частите на тея машинки

- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
На АБД 1.4 от 60 кончета с чип става 68
струва ли си поне минималнооо

Vento написа:Много интересно - на малък мотор 118 коня с чип качват около 20-22...
В 4 тунинг-фирми питах колко коня могат да качат на моя 2,9 190 коня - всички казаха при идеални условия и запазен двигател - 10-12 коня. Как стават тия чудеса... не разбирам![]()
Аз ли карам най-умрелия мотор, много лъжат хората ли...
както казах чип + филтър другото което е че тоя проспеед нензма на кав принцип мерят, и нензам дали са много реалнй имаше някъде преди време в форума с нимка на 112ка ПБ беше извадила 107 коня без да и се прави нищо което за мене е невъзможно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”