За колегата който пита, малко пояснение, смят че ще е от полза.
Цените са същите като да пуснеш в Адвордс, или поне подобни.
Има опция да си избереш критериите по които да подбира потребителите на които да се показва рекламата ти, пол, възраст, местоживеене, интереси и т.н., това го няма в Адвордс толкова застъпено.
При желание да пуснеш реклама, трябва да въведеш в акаунта си кредитна карта, през която да платиш. Тук е неприятната част, няма опция примерно за ПейПал, може само кредитна карта, и на всичко отгоре, въведеш ли веднъж данните и,не ти позволява да я изтриеш в последствие ако искаш да я махнеш, при опит да я премахнеш дава грешка " Не можете да изтриете основно платежно средство" а то друго няма и оция да добавиш...
Това последното го пиша, защото при мен се получи така, че в един прекрасен ден, сина ми беше седнал на компютъра, аз не бях излязъл от профила си, и той докато е цъкал насам натам, е попаднал на тия подаръци, сещаш се ( за рождени дни и т.н., едни картинки), които се купуват през фейсбука срещу реални пари. Та по този начин си беше купил за 70-80$ предмети, направо умрях от яд

. И няма връщане на парите, фейсбука си ги тегли на момента от картата.
Та поисках да изтрия тази карта... е не ми дава и това е! В крайна сметка се оказа че има линк за премахване на платежното средство, но с този линк си изтриваш и акаунта за реклама при тях и пише че е безвъзвратно, което се оказа че не е така

. Написали са го нарочно объркващо " Ако натиснете този линк, ще изтриете акаунта си завинаги!, безвъзвратно..." и ти се чудиш длаи ще изтриеш целия си акаунт, заедно с профила...
Та това е, само исках да те предупредя за номера с картата да внимаваш, че ако влезеш в профила си от някой клуб... и забравиш да излезеш, всеки може да пазарува вместо теб и за твоя сметка.
Успех!