аларма или акумулатор проблем?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
rovshan
Автомобил:
Двигател:

аларма или акумулатор проблем?

Мнениеот rovshan » Съб 26 юни 2010 14:10

здр , изникна ми следния пробле не си палих пассата от 5 дена и днес когато отидох да го паля просто видях че акумулатора пада! отворих опитах се да я запаля но дори не превърта двигател алармата ми се е пускала няколко пъти тя е българска и от предишния собственик сложено така че капака се отваря с натискането на спирачка + бутон от дистанционното , вследствие педала на спирачката беше "кокал" няма възду и не мога да го натисна и да отворя капака за да видя акумулатора,опитах се през багажника (там има запалка ) да заредя но не стана накрая реших да бутам и въобще никакви признаци на живот!!!! таблото светва и алармата се пуска чат пат , колегите викат че вследствии алармата е блокирала двигатела !! какво ми слите по въпроса , колата е на сл.бряг някой да има познат алармаджия поне капака да ми отвори и да ми исключи защитата :banghead:

ARusev
Автомобил:
Двигател:

Re: аларма или акумулатор проблем?

Мнениеот ARusev » Съб 26 юни 2010 14:50

Дали няма да можеш да включиш с ръка ключа за стоповете ( или да свържеш кабелите му) и с дистанционното да отвориш капака.Не казваш нищо за модела на колата, но се надявам ключа за стоповете да е в купето, долу до педала на спирачките.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 26 юни 2010 15:05

След като се подаде ток от изхода в багажника предполагам че алармата може да се изключи.
След това както е казал колегата може да се натисне стоп-машинката. Ако е трудно да се стигне до нея, може да се махне буксата на единия стоп и да се подаде ток към кабела който е за стоп светлината и би трябвало да се отвори капака :)

Потребителски аватар
rovshan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rovshan » Нед 27 юни 2010 12:11

модела е 99 г тди няма значение снощи всичко опитах акумулатора толкова бил истощен че дори на таблото нищо не ми свети викнах евакуатор и го закарах на сервиз ще ви пиша как решиха проблема защото снощо до 1.30 презноща му давах ток една тълпа помощници и никой нищо не можа да измисли!!

Потребителски аватар
rovshan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rovshan » Сря 22 сеп 2010 13:33

проблема се е решил с закарването на колата с евакуатор до сервиза там незнам кво са направили и съм махнал защитите на алармата и закачиха жилото както трябваше да е !!

темата е за триене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Passat”