VW mk2 Black Betty - Betty's Workshop
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Rusty Betty - Rat MKII Снимки от Рожен
Ще има ново задно GTI гърне но пролетта, след зимата и гадната сол, която мятат на поразия 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Re: Rusty Betty - Rat MKII - New ASS :)
Адски уникален голф колега  Поздравления
 Поздравления 
П.С. Колкото повече чета и разглеждам,толкова повече ми идва да започна да разколачвам Жоржета

Поздравления
 Поздравления П.С. Колкото повече чета и разглеждам,толкова повече ми идва да започна да разколачвам Жоржета

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Е браво най-накрая дойде и смяната на задния капак. Сега колата е придобила много по красив и завършен вид, а като сложиш и ГТИ гърнето... всичко ще си дойде на мястото. Евала   

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Откъде могат да се намерят такива ваденки,като на Рожен  ?
 ?

?
 ?- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Rusty Betty - Rat MKII Снимки от Рожен
Achim Lauritzen написа:Много добре се получава,усетил си се къде е истинатаНакрайници от GTI й трябват на задницата
Абсолютно съгласен

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Една от най-добрите форумни двойки,смея да твърдя и в България.Определено каквото и да направи колегата по колата е нещо ново и не виждано до сега в Бг.
Особено джантите все едно са правени за нея.Евала

Особено джантите все едно са правени за нея.Евала

- kris4o94
- Автомобил:
- Двигател:
Колега голфа ти е страхотен!!!  

Не се впечатлявай от коментари.Имам само две забележки, които сигурно знаеш- предната броня ми седи малко на криво и предницата е по-висока от задницата.Надявам се да не се обидиш от забележки просто искам да помогна.
 Не се впечатлявай от коментари.Имам само две забележки, които сигурно знаеш- предната броня ми седи малко на криво и предницата е по-висока от задницата.Надявам се да не се обидиш от забележки просто искам да помогна.
Успех и за напред в развитието! 

Поздрави!

Не се впечатлявай от коментари.Имам само две забележки, които сигурно знаеш- предната броня ми седи малко на криво и предницата е по-висока от задницата.Надявам се да не се обидиш от забележки просто искам да помогна.Успех и за напред в развитието!

Поздрави!

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Двигател:
Предната броня стои така защото е менте от китайските или турските. Някой ден ще има и оригинална, но ще видим кога  Предницата незнам защо стои по-висока от задницата, при наличието че задните амортисьори са чисто нови и реглажа им е вдигнат на макс
 Предницата незнам защо стои по-висока от задницата, при наличието че задните амортисьори са чисто нови и реглажа им е вдигнат на макс  

Негативните коментари не ме притесняват, тъй като си правя колата така, както на мен ми харесва. Много често нещата по нея се подменят и не се задържат прекалено дълго, така че всяко нещо с времето си Колегата, който казва, че по много неща личи, че това не било GTI, незнам къде прочете в темата да съм писал че е GTI
 Колегата, който казва, че по много неща личи, че това не било GTI, незнам къде прочете в темата да съм писал че е GTI  Колата е 1.8 моно.
 Колата е 1.8 моно.  

Нямам нищо против КР на газ, но като ще е КР и ще му е пипан мотора, то поне нека да си е на бензин. Газта е за тези, които не ги вълнува високата скорост

Предницата незнам защо стои по-висока от задницата, при наличието че задните амортисьори са чисто нови и реглажа им е вдигнат на макс
 Негативните коментари не ме притесняват, тъй като си правя колата така, както на мен ми харесва. Много често нещата по нея се подменят и не се задържат прекалено дълго, така че всяко нещо с времето си
 Колегата, който казва, че по много неща личи, че това не било GTI, незнам къде прочете в темата да съм писал че е GTI
 Колегата, който казва, че по много неща личи, че това не било GTI, незнам къде прочете в темата да съм писал че е GTI  Колата е 1.8 моно.
 Колата е 1.8 моно.  
 Нямам нищо против КР на газ, но като ще е КР и ще му е пипан мотора, то поне нека да си е на бензин. Газта е за тези, които не ги вълнува високата скорост

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Тея грозни BBS-ки къде можа да ги намериш !!!   Господин разбирача да си ползва неговия KR за да седи в интернет пространството с перфектният си GTi
  Господин разбирача да си ползва неговия KR за да седи в интернет пространството с перфектният си GTi 
Поздравления за колата и продължавай така и за напред И да не съм пълен офф да сложа една снимка с моя KR да видим кви забележки ще отнеса моментално
  И да не съм пълен офф да сложа една снимка с моя KR да видим кви забележки ще отнеса моментално 

Господин разбирача да си ползва неговия KR за да седи в интернет пространството с перфектният си GTi
  Господин разбирача да си ползва неговия KR за да седи в интернет пространството с перфектният си GTi Поздравления за колата и продължавай така и за напред
 И да не съм пълен офф да сложа една снимка с моя KR да видим кви забележки ще отнеса моментално

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Откаде мога да си намеря и аз такива ваденки???

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Двигател:
Поръчвани са от рекламна къща   Поразпитай Goran Pic или Forimpex, за да ти кажат дали могат да ти свършат работа
 Поразпитай Goran Pic или Forimpex, за да ти кажат дали могат да ти свършат работа 

Поразпитай Goran Pic или Forimpex, за да ти кажат дали могат да ти свършат работа