Колеги да покажа на другите след мен как става номера с подмяната на стъклото.Много писано има из форума ,но да сложа и снимки.Пасата е комби Б3стъклата има са лепени.Смяна в Русе на стъкло което е твое на всякъде по 40лв,45лв,50лв ,някои даже искат 55лв.Аз реших да не давам пари на никои и почнах с един френд.Смених улътнението на прозореца 15лв и силикона 12лв.= 27лв. всичко ми излезе това,а и стъклото на старо 40лв.Значи общо 67лв.На кобрата в Русе ми искаха 115 лв с нов прозорец,( същия които си имам някъкъв сирийски) отделно по 5лв. на стикер преместването.Само ги попитах дали познават парите изсмях им се и обърнах гръб!
Прикачени файлове
нужните инстументи:пистолет за силикон,силикон за 12лв.2-3 макетни ножчета ако работата се за кучи тиксо за фиксация на стъклото след поставяне и препарат, весник за миене на стъкла.
старото стъкло с уплътнението
по средата на оригиналното стъкото отвътре има една ламаринка на някои ,аз нямах ламаринка направо тръгнах да търся канапите...
като намерих двата канапа дръпнах единия не тръгна тогава се захванах с другия,тои тръгна завързах за ключ звездогаечен
после падна голямото дърпане,за да се отреже силикона на стъария прозорец.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!! ВЪРЖЕТЕ ЗА НЕЩО ДРУГИЯ КРАИ КОИТО НЕ ГО ДЪРПАТЕ ТОЗИ КОИТО ОСТАВА.
ебати хамалската работа , ти си се измъчил бе колега , има дръжки за струната/телта , трябват двама човека .Единия вътре , другия отвън ,има си длето за чистене на силикона ... абе трябват си инструменти и малко знания ....
btw чистачките се свалят
Последна промяна от belovs на Чет 23 сеп 2010 20:59, променено общо 1 път.