Aми да имах, с Г2 бях 75 коня. И започнах да намалявам, намалявам докато и двамата не паднахме на 40 / аз в насрещната лента, празна, той в нашата/. И тогава онези зад нас почнаха да му бибибкат. И той се изстреля със 150, а аз си продължих както и до тогава 100-120.
Смешна случка, която можеше да е трагична.
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
http://300.open-youth.org/bg
Малко да се замислим!
Малко да се замислим!
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
За бързаците, хем няма никой да им пречи, хем те на нас няма да създават инфарктни ситуации:

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
То до някъде тез игри са виновни зан някой неща
Днеска поредния кретен ме засече на едно кръстовище както съм с предимство и съм си набрал и бързам за зъболекар и изкача пред мен един Мерцедес дето прай десен завой и едвам едвам се изнесе и му свирнах да са усети кви ги прай... нямаше насрещно движение и направо му бих левия мигач и почнах да карам през дупките за да го изпреваря... обаче това което най-много ме подразни е че докат го изпреварвах и са разминажахме и са прай на велик... С някав тон ми зяпа ми вика "Ко си са разсвирил уеее?" тъпунгер пълен ама не ми се занимаваше с глупости и за пореден път си премълчах

Днеска поредния кретен ме засече на едно кръстовище както съм с предимство и съм си набрал и бързам за зъболекар и изкача пред мен един Мерцедес дето прай десен завой и едвам едвам се изнесе и му свирнах да са усети кви ги прай... нямаше насрещно движение и направо му бих левия мигач и почнах да карам през дупките за да го изпреваря... обаче това което най-много ме подразни е че докат го изпреварвах и са разминажахме и са прай на велик... С някав тон ми зяпа ми вика "Ко си са разсвирил уеее?" тъпунгер пълен ама не ми се занимаваше с глупости и за пореден път си премълчах
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Бързият написа:След 3 страници уроци как се изпреварва, има ли още някой на който не му е ясно ? Айде спрете се с тоя тъпанарски спор !!! Карайте на 1 см от предния, не пускайте никой, засичайте, изпреварвайте по 18 коли на 1 път - ДРЕМЕ МИ НА КАРОТО ВАЛЕ !!! По пътищата има повече паметници отколкото на гробищата заради такива като вас които винаги са прави по форумите а на пътя са абсолютно неорентирани ИДИОТИ !!!
това е мн точно казано.
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
BeckoTDI написа:
![]()
![]()
Абсолютно нормално след като си карал зад тях поне 3-4-5-6 километра
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
rufkata написа:Абсолютно нормално след като си карал зад тях поне 3-4-5-6 километра
Още един

Кое е нормалното? Имаш лента, имаш непрекъсната линия, идва завой. О, не - това не стига - "мощен" автобус изпреварва в нарушение, а още по-нахален "шофьор" го задминава в трета лента

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Smeagol написа:rufkata написа:Абсолютно нормално след като си карал зад тях поне 3-4-5-6 километра
Още един![]()
Кое е нормалното? Имаш лента, имаш непрекъсната линия, идва завой. О, не - това не стига - "мощен" автобус изпреварва в нарушение, а още по-нахален "шофьор" го задминава в трета лента
Нормално, колко да е нормално? Като знам ЮниУн Макарони, как шофират с рейсовете, последният път караше със 140км/ч все едно возише трупи в рейса, тоя с пежото колко е сигурен че зад завоя няма да излезе някой Якудза, със някой дрънгел дет го е напнал с 200 и тогава става заварка парти

п.п Да не съм оффф. Незнам защо, дали аз съм кърък, или повечето шофьори незнаят че мигача са пуска преди да завиеш, а не когато вземеш да завиваш да пускаш мигач, тогава няма смисъл... Та моя всеки да си пуска мигача поне 10 метра от кръстовището или там както се нарича, че околните да го виждат и да предприемат маневра, а не да го чакат Президента да завие и тогава да пусне мигача! Ади всичко хубаво.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Абсолютно вярно!
Е,понекога минава номера
http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-geor ... 44538?nt=9
IceHeart написа: а не да го чакат Президента да завие и тогава да пусне мигача!.
Е,понекога минава номера
http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-geor ... 44538?nt=9
- veso-golfa
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
- Контакти:
80% от тройните изпреварвания са катастрофи
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
rufkata написа:BeckoTDI написа:
![]()
![]()
Абсолютно нормално след като си карал зад тях поне 3-4-5-6 километра
За тебе това ако е нормално, то ти си ненормален

Може да карам като идиот, но не бих си позволил такова изпреварване преди завой.
-
- Автомобил:
- Двигател:
veso-golfa написа:80% от тройните изпреварвания са катастрофи
Хубаво твърдение. На какво се основава? Колко е общият брой на тройни изпреварвания годишно в страната?
Те сега, на кръстовището на "Президент Линкълн" (Обиколна)и бул."Овча купел" стана ситуация. Колега с лилаво поло 9Н е спрял на светофара спрял (първа кола) в лентата за направо и дясно. Друг колега със сив сеат е спрял в лявата лента за на ляво (първа кола и той). В един момента колегата с полото решава, че има спешна работа на ляво (обиколна) и сече пътя на сеата. Колегата със сеата явно му свирна и "баровците" от полото излизат едва ли не да го бият (и двамата от колата).
Е не го биха ама... ситуацията е на лице!
Към колегата с полото: "Всеки рано или късно си намира майстора"

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
kofata написа:Те сега, на кръстовището на "Президент Линкълн" (Обиколна)и бул."Овча купел" стана ситуация. Колега с лилаво поло 9Н е спрял на светофара спрял (първа кола) в лентата за направо и дясно. Друг колега със сив сеат е спрял в лявата лента за на ляво (първа кола и той). В един момента колегата с полото решава, че има спешна работа на ляво (обиколна) и сече пътя на сеата. Колегата със сеата явно му свирна и "баровците" от полото излизат едва ли не да го бият (и двамата от колата).
Преди месец един такъв герой така изхвръкна от колата да ме възпитава (бяха двама, ама излезе само единия) "превъзпита" ме набързо, ама преди да влезе в колата се опита да възпитава още един от насрещното с бяла кола, който беше видял, че номера на юнака е РК и беше спрял да гледа сеир. Та тоя от бялата кола изхвръкна заби му един прав през отвореното стъкло и си замина. Много пъти съм ходил в Перник, имам и приятели оттам и въпреки този случай все още смятам, че това за РК са повече легенди отколкото истина, идиоти има навсякъде.
На всеки се налага да прави "по-странни" маневри, ама обикновено има и не толкова нахални начини като тоя с полото, а рано или късно и той ще попадне на "някой с бяла кола"