прекъсване при 2 хил.об
-
- Автомобил:
- Двигател:
прекъсване при 2 хил.об
колата е голф 3 тди 90кс. 94год.Когато карам след 2хил.об. колата почва да прекъсва незнам защо помпата ми е bosh немога да кажа точна спецификация сменил сам и всички консумативи включително и горивния фулттър
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: прекъсване при 2 хил.об
Проблема от преди това ли е или след смяната на консумативите се появи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
от преди това е но преди го правеш мнооого рядко
- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите и аз да се вмъкна в темата.Аз съм с ahu-двигател при мен на втора и на трета се полу4ава точно в този диапазон около 2об/мин.И когато му подам газ се оправя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес съм я оставил в сервиз да я видят какво и е после ще пиша а и газ му е оправията и при мен
-
- Автомобил:
- Двигател:
Първо се извинявам за закъснението.Оказа се че е било от дебитомер на въздуха който е до въздушния филтър.Лесно се намира от него влиза букса към филтъра.Не разбирам много от тея работи.Но ми казаха че не било страшно за това си оправих някои други работи по колата.Ако някой не е съгласен да пише
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Аз
Като за начало смени "майстора" ! После отиди някой , който да ти погледне центровката на помпата и синхронизацията на валовете. Ако там всичко е ок, караш колата и киризиш какви са стойностите на милиграмите . Ако в момнта на придърпването има големи скокове, разглабяш помпата и я чистиш. Има доста изписано по форума , както и линк кое как се прави.

Като за начало смени "майстора" ! После отиди някой , който да ти погледне центровката на помпата и синхронизацията на валовете. Ако там всичко е ок, караш колата и киризиш какви са стойностите на милиграмите . Ако в момнта на придърпването има големи скокове, разглабяш помпата и я чистиш. Има доста изписано по форума , както и линк кое как се прави.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Относно майстора май да щом ми бърка Н75 с дебитомер.И така това нещо чета аз из форума по принцип си е било хубаво да цъка обаче то моя си пищи вече и ме ядосва дали вече не си е заминал?А за диагностика сега нямам време
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Моя Н75 трака повече от двигателя
,но щом работи коректно няма смисъл да го сменяш по простата причина,че е скъп и едва ли е в него причината.Мисля,че без диагностика няма да имаш успех с решаването на проблема.Общо взето само гадаем тука.

Върни се в “Дизелови агрегати”