Протокол от КАТ?
Протокол от КАТ?
Колеги, днес един приятел е претърпял ПТП. Идва полиция, но не са му дали веднага протокол а му казали да ходи да си го вземе след 2 дена от КАТ. Пък аз съм имал подобни случаи и помня че веднага го дават? Как стои въпроса и може ли да го прецакат по някакъв начин, тъй като другия водач е бил виновен за произшествието.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега да не те плаша ама май са го прецакали твоя човек
Значи протокола се прави или на място или в КАТ в същия ден веднага след катастрофата като на виновника се пише акт а на твоя човек протокол,като се подписват и двамата водачи и след това се ходи при застрахователя на виновника за да се получат парички (които за нищо не стигат)
А сега каде ще го търси тоя виновния за да му каже каде е засртахован и да се подпише в протокола не знам
Ама виж сега то в наща държава не се знае нищо може пак да е излязал някой нов закон знам ли ама ти го казвам от собствен опит 

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Предполагам заради пострадалия човек (бабата) и линейката катаджиите ги е било страх да пишат... Явно напоследък им става практика да викат в КАТ за протокол и акт(ове). Един познат (голяма паника) мина по същата процедура (в събота вечерта - към 21 е влязъл, към 23.хх е излязъл)... Обаждах се навремето на Пичагата по тоя случай...
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
zmej написа:Предполагам заради пострадалия човек (бабата) и линейката катаджиите ги е било страх да пишат... Явно напоследък им става практика да викат в КАТ за протокол и акт(ове). Един познат (голяма паника) мина по същата процедура (в събота вечерта - към 21 е влязъл, към 23.хх е излязъл)... Обаждах се навремето на Пичагата по тоя случай...
което не е редно

т.е. не обаждането, а действията им

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”