странно прекъсване
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
странно прекъсване
здравейте,изкам да обясня едно странно поведение на колата нещо стана.става въпрос паля е работи 4,5 минути на място и работи на бензин след това преди да тръгна прехвърлям на газ и тругвам и на 50,60 метра като мина и започва да работи с леко мърдате на оборотите и като тръгвам даже така забива носа и след повецхе газ влиза в ритам седно нещо я мъчи така работи до като не я покарах малко в оборот малко цедка и ся няма проблеми ама какво беше това нещо незнам се едно прекъсваше.колата е голф 3 1.6 моно абу мотор сменил съм свещи,палец,капачка,датчик на хол,бубина,тампон на моното,всички филтри без само бензинов,даже наскоро правих промивка на двигателя и смено масло е 10в40. и незнам какво иска вече нз да ли може да е от лоша газ.някой ако знае нека пише ще съм много благодарен.
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странно прекъсване
нямали някой да знае какво може да е
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Трябва да имаш някъде по системата газов филтър-ако не си го сменил вече, в клапана ти за газ да речем.Може да е задръстен, изпарителя на колко хиляди е-одървени мембрани, или пълен с газова тиня?Няма един отговор на въпроса ти, по всичко прилича на недостиг на гориво.
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
или много газ или недостиг на газ,пробвай като превключиш на газ и от място да изфорсираш колата няколко пъти да видиш нали ще почне да глъхне-значи и е малко газта,а ако ли не ще почне много да мирише на газ в купето значи и е много притокана газ,поне аз имах такива проблеми,но е хубаво сега за зимата да си смениш мембраната да изпарителя,да прегледаш дали има утайка и една центровка да и направят на газ,това е от мене 

- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте значи не съм сменял нищо по газовата система поне 40000км.значи като искам да я исфорсирам и не може ама като я покарам малко в оборот и се оправя ама за трети път така сутрин ми го прави ама не последователни сутрини през малак периот от време се едно нещото го задушава незнам как таго опиша тоя момент.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Първото нещо ,което можеш да смениш е филтърчето в газовия клапан,поне е евтино!Като го свалях моето старото имаше една шепа мърсотия вътре!!! 

- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
сега ходих да ми сменят филтърчето и като го отвориха пълно с мрасотия ся дано да е било от това нещо дано да нямам дертове повече че аман.благодаря пичове
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте тая сутрин пак ми го направи тоя номер пак прекъсва и на газ и на бензин пробвах след това незнам какво му е вече
колега имах подобен проблем и при мен се оказа запушена дюза на моното . Взех една добавка за почистване на моноинжекциони, сипах я в резервоара и покарах 1 резервоар на бензин . Наистина нещата се оправиха за около 2-3 хил. километра и сега пак взе да ми прави номера само на бензин подобни на твоите. Казаха ми , че най-добре е да се почисти с ултразвук , та скоро мисля да направя тази интервенция
. Успех

- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
а не може ли да е от температурен датчик си мисля.незнам вече само ремонти почва да ми писва
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
обаче прекъсва и на бензин оборот държи ама като речеш да подадеш газ и неможе да се исфорсира
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега ако не може да се изфорсира на двете горива... а се получава буботене и давене, провери си за запушване по изходящите тръбопроводи.... имах такъв проблем и се оказа запушен катализатор.... може да провериш и темата която писах
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=207885
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=207885
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
проблема решен ходих на майстор и се оказа че на дистрибуторната капачка има отгоре една желязна ламарина та от нея е бил проблема благодаря за съдействието
По-скоро от капачката.Махането на предпазипеля е решил проблема до първия дъжд.
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
днес ми направи номер леко предърпа само това дали вече не е от капачката стана за секунда при подаването на газ и предръпна и никви дертове след това
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”