Поло да харчи толко колкото пише...нека някой който има поло Дизел да каже

(извинявам се ако съм объркал раздела)
заглавието mod edit: golfer
веселин написа:......глътва ги 7 одма по светофарите!
веселин написа:Колега-този разход на градско в София ще ти го даде само от 23 до 06 сутринта!Карал ли си скоро из центъра денем-глътва ги 7 одма по светофарите!deliveryman написа:ми толкова харчи даже ако не я ръчкаш дава 5 градско и 4,5 ивънградско-1.9SDi e това и не е 70 а е 64к.с.
SDI и TDI......дай да уточним-атмосферен дизел без принудително пълнене и турбина+електронно управляемо впръскване-дума да не става за сравнение на разходаdeliveryman написа:веселин написа:Колега-този разход на градско в София ще ти го даде само от 23 до 06 сутринта!Карал ли си скоро из центъра денем-глътва ги 7 одма по светофарите!deliveryman написа:ми толкова харчи даже ако не я ръчкаш дава 5 градско и 4,5 ивънградско-1.9SDi e това и не е 70 а е 64к.с.
ми аз въртя по 150-200км на ден из София,така че ми позволи да имам някакви наблюдения все пак....Все пак да се доутчня че говоря за коли след 2003г,и такъв 1.9SDi не съм карал отдавна,но 1.9ТDi PD 100k.c. над 6.7 не мога да му докарам като го карам на пълна газ с климатик...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 45 госта