! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Седя си днес сутринта в сервиза и влиза един бял голф 115 коня GTI.Отваря се врата и от него едвам излиза някъв пич,клатушкайки се идва,и фъфлейки пита дали ще му сменим помпата на сервото за спирачките.А около него летят винарки и бъзди на стара кръчма.За престоя му по време на смяната изпи поне 7 кутийки от големите с бира(поне до толкова ги броях),накрая вече едвам се държеше на краката си.Направо не ми се мисли тоя какво може да направи.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
IceHeart написа:.... шофьори незнаят че мигача са пуска преди да завиеш, а не когато вземеш да завиваш да пускаш мигач, тогава няма смисъл ....
Това ме подсети за една моя случка от преди 2-3 дни (по-точно 22 септември

Минавам през центъра на едно село ... а-а-а град ... Две Могили

Взех да му пускам аварийни , ляв-десен мигач , оставих го да ме изпревари .... Изпреварвайки ме се надявах , че ще даде ляв мигач и съответно да се оправи , но уви ... както си е със десния

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Айде отнесоха ме за ТРЕТИ ПЪТ изотзадзе
днеска сутринта към 9.40h се спусках от Младост към Дружба и на третия светофар спирам зад колоната от три коли пред мен(светофарите не работат а на третия съм без предимство)и след 5 секунди се чува яко влачене на гуми и що да видя
бакшиш от OK-такси със една Вектра,само натиснах здраво спирачките защото щеше да ми угаси и фаровете в колата отпред.
Бях с Мерцедеса(124-комби) и този път Меро устоя на удара достойно с леки поражения
п.с.В общи линии ми прееба работата която си бях планувал по Голфа и цял ден правих Мерцедес

днеска сутринта към 9.40h се спусках от Младост към Дружба и на третия светофар спирам зад колоната от три коли пред мен(светофарите не работат а на третия съм без предимство)и след 5 секунди се чува яко влачене на гуми и що да видя

Бях с Мерцедеса(124-комби) и този път Меро устоя на удара достойно с леки поражения

п.с.В общи линии ми прееба работата която си бях планувал по Голфа и цял ден правих Мерцедес

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Много кофти колега , добре че си бил с мерцедес и то 124.Един авер с такьв мерцедес и него като теб отзад... линейка обаче.Мерцедеса само бронята му малко беше жулната , а линейката (някакъв бус ситроен май),й се начупили брони, решетки , всичките черва отпред.Ае със здраве
rosen79 написа:Седя си днес сутринта в сервиза и влиза един бял голф 115 коня GTI.Отваря се врата и от него едвам излиза някъв пич,клатушкайки се идва,и фъфлейки пита дали ще му сменим помпата на сервото за спирачките.А около него летят винарки и бъзди на стара кръчма.За престоя му по време на смяната изпи поне 7 кутийки от големите с бира(поне до толкова ги броях),накрая вече едвам се държеше на краката си.Направо не ми се мисли тоя какво може да направи.
Нищо

.Алкохола не е за деца но не е и за 3000 кубика кола и акваланг.И така

Последна промяна от Bioside на Нед 26 сеп 2010 19:15, променено общо 3 пъти.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
milmar написа: Стигам до "Т" образно кръстовище на което съм без предимство и намалявам , почти спирам . .
за да се включа на Др.Цанков излизайки от КАТ.Пристигащият от ляво беше с вкл.десен мигач, но продължи без да завие.Спрях някак си.Тъпото копеле дори не разбра какво става, сърдит че съм го притеснил.Та се питам кой щеше да е виновен, аз че съм му отнел предимството, или той с тъпашкия си подвеждащ светлинен сигнал?.Поне гишетата на КАТ ни беха наблизо

- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Ако някой иска да се нагледа на ИДИОТИ във Варна нека покара малко по улица Девня и по-специално новите кръгови движения.
Не мога да разбера, що за ИДИОТ трябва да си да виждаш, че в самото кръгово движение има място за една кола и едва едва за втори автомобил и въпреки всичко да продължаваш да се натикваш вътре.
Тези нови кръгови движения са пълна скръб. До самото кръгово движение водят две ленти и като се наредях хора и в двете ленти става манджа с грозде вътре. Влизат по два автомобила един до друг, единия се качва на малкото бордюрче, другия решава, че ще завива в последния момент и въобще.......... и естествено никой не си дава зор да дава мигачи в тия кръгови. Ела познай ще завива ли, няма ли
Не мога да разбера, що за ИДИОТ трябва да си да виждаш, че в самото кръгово движение има място за една кола и едва едва за втори автомобил и въпреки всичко да продължаваш да се натикваш вътре.
Тези нови кръгови движения са пълна скръб. До самото кръгово движение водят две ленти и като се наредях хора и в двете ленти става манджа с грозде вътре. Влизат по два автомобила един до друг, единия се качва на малкото бордюрче, другия решава, че ще завива в последния момент и въобще.......... и естествено никой не си дава зор да дава мигачи в тия кръгови. Ела познай ще завива ли, няма ли

STEYN написа:Ако някой иска да се нагледа на ИДИОТИ във Варна нека покара малко по улица Девня и по-специално новите кръгови движения.
Така е колега но с това КАТ си измива ръцете като Пилат Понтийски.Не че не може да направи нещо прос
то така им оттърва.Поздрави

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
bobocamaro написа:milmar написа: Стигам до "Т" образно кръстовище на което съм без предимство и намалявам , почти спирам . .
за да се включа на Др.Цанков излизайки от КАТ.Пристигащият от ляво беше с вкл.десен мигач, но продължи без да завие.Спрях някак си.Тъпото копеле дори не разбра какво става, сърдит че съм го притеснил.Та се питам кой щеше да е виновен, аз че съм му отнел предимството, или той с тъпашкия си подвеждащ светлинен сигнал?.Поне гишетата на КАТ ни беха наблизо
Еми..., ти. То затова трябва въпреки това да се изчаква.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Криза е, от всичко се пести. Да не ви среща такъв идиот, че както ще претрепе себе си ще претрепе и околните
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Тая вечер минавам аз покрай скай сити и гледам как от паркинга се изнизва един пасат комби, 5 или 5.5 като че ли, ама една лампичка нямаше пусната. Айде разбирам да забрави фаровете, ама дори и габаритите не светеха. А наоколо доста тъмно, не е да кажеш, че не се е сетил щото свети от уличните лампи. До първия светофар го гледах в огледалото - все така си караше.
Всъщност като се замисля може да го е откраднал току що...
Всъщност като се замисля може да го е откраднал току що...

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
maxpayne написа:...Всъщност като се замисля може да го е откраднал току що...
Ами , откраднал , да го е подкарал , а да не може да си светне фаровете , хайде-хайде

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа: Ами , откраднал , да го е подкарал , а да не може да си светне фаровете
не да не може, а да не иска, поне докато се отдалечи. Улицата беше много тъмна, невероятно ми се струва да забрави
Човек нощно време трябва да си отваря очите на 18 от разни такива индивиди

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
е ти що не му направи знак? случва се на всеки
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
G-HELL написа:А случвало ли Ви се е да тръгнете да изпреварвате и колата да тръгне да ускорява, след което ...
Да! И незнайно защо жените го правят доста често.

И малко отклонение. Твърдението, че на жените им се отдава повече да правят няколко неща едновременно не е мит