Телефоните и паинерите..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Телефоните и паинерите..
Значи колеги имам Pioneer 2220UB и наскоро разбрах че има опция ако някои ти звани по телефона и да намаля автоматично и забелязвам че не работи. И се чудя дали трябва да вържа нещо или някаква настроика? Мерси предварително! 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Телефоните и паинерите..
d1daka написа: И се чудя дали трябва да вържа нещо или някаква настроика? Мерси предварително!
Колега ще ти ти трябва cellular car kit,нещо като това http://www.parrot.com/usa/products/blue ... e-car-kits .Връзката между кита и телефона ти е по bluetooth.От там нататъка имаш гласово набиране,микрофон в купето,глас през тонколоните,намаляване на звука и т.н.Ще си адски мобилен...на цена като за хубав GSM

-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи това е опция за отделена техника
. Аз си мислех че трябва да се настроива нещо 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, нека ти споделя по-ефтин начин да ползваш такава екстра. аз съм с предишната генерация на твоето радио. Както знаеш има извод за пускане на MP3. Ако имаш по-нова нокия, с жак за стандартни слушалки като хендсфри можеш преспокойно да си купиш едно кабелче с жакове сза слушалки от двете страни. След това всичко, което ти трябва е да си вземеш стойка за телефона и да си го слрожиш на таблото или където ти харесва. Аз съм така и говоря без проблем + че чувам човека, с когото говоря от систечмата на колата. За да те чуят отсреща без проблеми трябва да говориш малко по-високо, но не е необходимо чак да викаш. Общо взет ое много комфортно и е ефтино.
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,аз съм с ето този car kit http://www.all-gsm.bg/Parrot-CK-3100-LC ... el-za-kola
Много съм доволен,чува се много добре и теб те чуват супер.
Имам приятели,които ползват "пайнерите",но има доста шум и смущения.Много неприятно,по време на разговор.
Даже го ползвам като узвочение за навигацията хипер яко е.
Малко е аматьорско клипчето,но се разбира за какво иде реч.
Много съм доволен,чува се много добре и теб те чуват супер.
Имам приятели,които ползват "пайнерите",но има доста шум и смущения.Много неприятно,по време на разговор.
Даже го ползвам като узвочение за навигацията хипер яко е.
Малко е аматьорско клипчето,но се разбира за какво иде реч.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”