1Z мотора питане за датчик на един от маркучите на турбото
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: 1Z мотора питане за датчик на един от маркучите на турбото
Опааааааа това е твойта снимка ама не гледаш 

Аз продължавам да твърдя, че на втората снимка мотора е 110 коня. Погледнете турбопътищата. Разликата не е само в мястото на датчика. Различават се по местоположение и диаметър. Снимката, която е постнал колегата преди мен е на 1З, но втората снимка в началото на темата е на АФН!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Абе не е афн бе човек виж на снимката горе вдясно е релето за подгрева на антифриза и до него където има червен и син маркуч е Н75 който е от байпасна турбина и работи със налягане
Ето ти снимка на моя двигател със червено съм отбелязал Н75 а до него със синьо Н18 за егр.Малко лошо се вижда но се вижда разликата между двата клапана и съответно клапана от тая тема на кой от двата прилича.А иначе маркучите не ги гледайте те мой да ги прекарат и през купето ако искат това не е ориентир

пп до автора на темата колегата по нагоре е открил датчика ти което още отначало трябваше да се види при положение че автора на темата на първата снимка е оградил горния маркуч а на втората поради зрителната измама е оградил долния
Ето ти снимка на моя двигател със червено съм отбелязал Н75 а до него със синьо Н18 за егр.Малко лошо се вижда но се вижда разликата между двата клапана и съответно клапана от тая тема на кой от двата прилича.А иначе маркучите не ги гледайте те мой да ги прекарат и през купето ако искат това не е ориентир

пп до автора на темата колегата по нагоре е открил датчика ти което още отначало трябваше да се види при положение че автора на темата на първата снимка е оградил горния маркуч а на втората поради зрителната измама е оградил долния

fox_vt написа:Абе не е афн бе човек виж на снимката горе вдясно е релето за подгрева на антифриза и до него където има червен и син маркуч е Н75 който е от байпасна турбина и работи със налягане
Ето ти снимка на моя двигател със червено съм отбелязал Н75 а до него със синьо Н18 за егр.Малко лошо се вижда но се вижда разликата между двата клапана и съответно клапана от тая тема на кой от двата прилича.А иначе маркучите не ги гледайте те мой да ги прекарат и през купето ако искат това не е ориентир![]()
Не ме разбирай погрешно, не искам да се заяждам. Просто ми е интересно защо след като става въпрос за напълно идентични мотори има такива фрапиращи разлики между тях. А твърдя, че мотора на втората снимка е АФН понеже имам приятел с Пасат Б4 АФН и неговия мотор е едно към едно с този на втората снимка.

Върни се в “Дизелови агрегати”