въпрос за орегинални елипси за б3 комби
въпрос за орегинални елипси за б3 комби
колеги кажете г/д каква им е реалната мощност че съм се навил да си зема едни така да има нещо отзад да не е без хич и свирят ли що годе качествено се пак си е орегинал
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: въпрос за орегинални елипси за б3 комби
Fendt написа:Колеги кажете г/д каква им е реалната мощност, че съм се навил да си зема едни така да има нещо отзад, да не е без хич и свирят ли що годе качествено се пак си е оригинал?
На въпроса ти ще отговоря с въпрос. Намрил си завоско вградените говорители от друг пасат ли? Мощността на OEM говорителчетата е 10-20 вата и дори и да са в добро здраве имай в предвид, че ще са пълнолетни и ще са доста изморени

бе да ти кажа ако свирят чисто без да им пускам бас че имам каса що да не се получи стига да свирят що годе качествено не ми трябва на тях бас
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Как да ти обясня, че тея говорители са най-малко на 18 години и дори и да свирят добре не е ясно колко време ще продължи това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
най-добре си купи нови,продават се този размер,а и не са много скъпи.
Както каза колегата,колкото и добре да свирят са на поне 18г и през ЦД няма да изкарат дълго.
Както каза колегата,колкото и добре да свирят са на поне 18г и през ЦД няма да изкарат дълго.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”